Τυλιγμένο με τη σημαία της ΑΕΚ το φέρετρό του με κίτρινα λουλούδια στο πλάι - Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Κώστα Νεστορίδη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία ημέρα γεμάτη θλίψη είναι η σημερινή (16/12) για τους φίλαθλους της ΑΕΚ, καθώς από τις 11 το πρωί η σορός του Κώστα Νεστορίδη έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο και εκεί βρίσκεται πλήθος κόσμου για να τον αποχαιρετήσει.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στις 14:00 συγκεκριμένα, στο ίδιο μέρος, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Καλλιθέας. Η οικογένεια του δήλωσε πως επιθυμία τους είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην κάλπη τού Συλλόγου «Πίστη» γονέων και κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου, που θα υπάρχει στην εκκλησία, αλλά και στο νεκροταφείο έπειτα.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Κώστα Νεστορίδη

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μερικές συγκινητικές εικόνες, με τα στεφάνια της ομάδας, τα κίτρινα και λευκά τριαντάφυλλα γύρω από το φέρετρό του, το οποίο είναι τυλιγμένο με την σημαία της ΑΕΚ (δείτε εδώ το μακροσκελές δημόσιο αντίο της), αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα που σκουπίζουν τα δάκρυά τους δίπλα σε αυτό.

Κηδεία Νεστορίδη

Κηδεία Κώστα Νεστορίδη

Κηδεία Νεστορίδη στεφάνια αεκ

Κηδεία Νεστορίδη φέρετρο

Κηδεία Νεστορίδη κόσμος

Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του

Η είδηση του θανάτου του ''Νέστορα'' διέρρευσε μέσα από ένα post του γιου του στο Facebook γράφοντας: «Καλό ταξίδι Μπαμπά... έδωσες άνιση μάχη σε περιμένει Ό Μίμης.. και Ο Στέλιος...». Να σημειωθεί, πως το αντίο από τα πρώτα λεπτά της είδησης είναι μεγάλο από τους κιτρινόμαυρους.

Ειδικότερα στο twitter το όνομα του Κώστας Νεστορίδη τρέχει πρώτο στις τάσεις με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να τον αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη συνεισφορά του στην ομάδα τους.

Δείτε επίσης: Θρήνος για αγαπημένο ηθοποιό: «Η γυναίκα του ήταν δίπλα του...» - Πέθανε οκτώ μήνες μετά τη διάγνωση με όγκο στον εγκέφαλο

«Η ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια ενός τεράστιου συμβόλου της ιστορίας της. Ο Κώστας Νεστορίδης έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του βαριά κληρονομιά ποδοσφαιρικού μεγαλείου», αναγράφει το προφίλ της ΑΕΚ. Fc στο twitter.