Η τρυφερή της κίνηση στο κορμί του Αριστομένη - Η κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Γιαννόπουλου στον Πειραιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους μετά τον γάμο τους, ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων και τις νέες σχέσεις, που έκαναν, βλέπουμε να έχουν πολύ καλές επαφές.

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά στην πρόσφατη συνάντηση, που είχε η επιχειρηματίας με τον πλαστικό χειρούργο στον Πειραιά, στο Grand Opening Lolitas house. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απέσπασε φωτογραφικό υλικό.

Η κοινή εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Όπως βλέπουμε Παναγιώταρου και Γιαννόπουλος πόζαραν μαζί με την Αλεξάνδρα να έχει ακουμπήσει τρυφερά στον ώμο του το χέρι της κάτι, που υποδηλώνει το πόσο άνετα αισθάνεται μαζί του (δείτε εδώ την αποκάλυψη τηςΤσιμιτσιλή για τη σχέση τους).

Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος - Κοινή έξοδος

Οι δηλώσεις τους στην εκδήλωση

Σε δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις κάμερες του Happy Day, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την τυχαία συνάντηση που είχε με τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα, τον οποίο πολλοί σχολίασαν πως απέφυγε.

«Καμία σχέση, απλά πήγα να συνεχίσω τοι ποτό μου. Φίλοι δεν μπορούμε να γίνουμε αλλά έχουμε μια τυπική σχέση», απάντησε.

Ενώ, όταν την ρώτησαν πως πολλοί πιστεύουν από τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα, σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω αν με έχει ξεπεράσει. Ένα παλιό σκάνδαλο καλύπτει με μια νέα σχέση»

Δηλώσεις μάλιστα στις κάμερες έκανε και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και για τις αγκαλιές και τα φιλιά τους.

«Με την Αλεξάνδρα δεν έχουμε κάποιο θέμα. Την αγκάλιασα όταν την είδα. Γιατί να μην είμαι κουλ; Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά.

Να σημειώσουμε πως ο Στάθης Σχίζας έχει κάνει αρκετά αιχμηρές δηλώσεις στις κάμερες για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο με αποτέλεσμα να απασχολήσουν αρκετά για αρκετό μάλιστα διάστημα - δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί.