Αιφνίδιο τέλος για τον Έρωτα Φυγά από το Open - Η ανακοίνωση του Σταύρου Ζαλμά για τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1

«Εχθές το βράδυ μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι εξελίξεις για τον Έρωτα Φυγά δε σταματάνε, καθώς ο Σταύρος Ζαλμάς το Σάββατο 16/12 μέσα από δηλώσεις του στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα επιβεβαίωσε, πως προβλήθηκε αιφνίδια το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στο Open την Παρασκευή 15/12.

Την Παρασκευή μάλιστα η Πέμη Ζούνη έκανε μία όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ), η οποία σήμερα μετά τα όσα είπε ο Σταύρος Ζαλμάς εξηγείται απόλυτα.

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστεί της σειράς, η παραγωγή ενημέρωση του συντελεστές, πως η συνεργασία τους με το Open σταματάει αιφνίδια και οριστικά και πως η συνέχεια του Έρωτα Φυγά θα προβληθεί στον ΑΝΤ1. Για την ώρα το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο πρόκειται για μια πληροφορία που αναφέρεται έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Οι αποκαλύψεις του Σταύρου Ζαλμά για το τηλεοπτικό μέλλον του ''Έρωτα Φυγά''

«Πριν από δέκα ημέρες μου είχαν πει ότι το Mega θα πάρει το σίριαλ και εχθές το βράδυ γύρω στις 21:30 με 22:00 μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή, μου είπαν ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν και το τελευταίο, διότι λόγω οικονομικής δυσχέρειας το κανάλι δεν μπορεί να αποπληρώσει τα υπόλοιπα μέχρι και το 110ο επεισόδιο.

Το επεισόδιο θα συνεχίσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1, νομίζω από τα μέσα Γενάρη κάτι τέτοιο. Μου το ανακοίνωσε η παραγωγή χθες βράδυ και ανέβασα και εγώ ένα story με την κυρία Ζούνη.

Το έμαθα μετά ότι το χθεσινό επεισόδιο ήταν το τελευταίο, που θα προβληθεί από το ΟΡΕΝ. Θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα δεδομένου ότι η παραγωγή είχε υπογράψει με το κανάλι, ότι σε περίπτωση που τελείωνε η συνεργασία τους στο 110ο επεισόδιο θα έπρεπε κάπως να κλείσει η ιστορία, να την τελειώσει.

Τώρα φαντάζομαι ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν έχει καμία υποχρέωση η παραγωγή να την τελειώσει την ιστορία. Αν την τελείωνε την ιστορία μετά θα ήταν λίγο δύσκολο να την αρχίσεις σε ένα άλλο κανάλι. Τώρα τα πράγματα μπορούν να συνεχίσουν πολύ πιο ομαλά σεναριακά», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς