«Καληνύχτα...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Πέμης Ζούνη για τον Έρωτα Φυγά

Τι ήθελε να πει;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σάλος έχει προκληθεί μετά το πρόωρο τέλος της σειράς Έρωτας Φυγάς από το κανάλι του Open, πάρα τη μεγάλη τηλεθέαση που είχε. Ο λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη παραγωγή έχει πολύ μεγάλο κόστος με αποτέλεσμα ο σταθμός να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο).

Οι ηθοποιοί ωστόσο ενμημερώθηκαν για το "κόψιμο"¨της σειράς με ένα επίσημο mail από την παραγωγή: «Αγαπηοτοί συνεργάτες. Με τα λύπης μας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ότι ο «Έρωτας Φυγάς» θα λάβει τέλος στο 110ο επεσόδιο. Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη παρ΄ότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν έχουμε εξελίξεις θα...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η Πέμη Ζούνη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, είχε αναφέρει: «Πήγαν κάποιοι να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και είπαν, ότι η σειρά σταματάει γιατί ο Ζαλμάς και η Ζούνη θέλανε να φύγουν και γιατί μια άλλη πρωταγωνίστρια είχε ένα θέμα. Κάποιες χυδαιότητες. Λοιπόν επειδή αυτό είναι εντελώς ψευδές, έχουμε ειδοποιήσει να ανασκευάσουν. Αυτό θέλω να το διευκρινίσω. Είναι για γέλια αυτό έτσι και αλλιώς έχουμε τα συμβόλαια. Και για αυτό πρέπει αυτές οι διαρροές να βγουν επώνυμα και να που ζητήσουν κάναμε λάθος. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό για όποιον το πιστεύει...» (δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις της ηθοποιού).

Η ανάρτηση της Πέμης Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα με ένα μήνυμα που έγραφε «Καληνύχτα Open». Πολύ πιθανό να μην ήταν απλά ένα στόρυ αλλά ένα υπονοούμενο προς το κανάλι.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΜΗΣ ΖΟΥΝΗ