«Είμαι εγώ σεξιστής; Μη λέτε ηλιθιότητες!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Ηλία Βαλάση στο πλατό του ''Γειά σου''

«Παιδιά όχι, δεν έχετε ιδέα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι εγώ σεξιστής; Μη λέτε ηλιθιότητες!» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Ηλία Βαλάση στο πλατό του ''Γειά σου''

Ο Ηλίας Βαλάσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 16/12 στο πλατό της εκπομπής ''Γειά σου'' με τον ηθοποιό να μιλάει για την υποκριτική, την όμορφη οικογένειά του αλλά και για τα δημοσιεύματα, που τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός σε συνέντευξη του είχε αναφέρει πως η σύζυγός του μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά και πως αυτή είναι η δουλειά της (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει).

Η εν λόγω συνέντευξη ήταν αφορμή για να χαρακτηρίσουν μεταξύ άλλων τον Ηλία Βαλάση ως ''σεξιστή''. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή Γειά σου εξηγώντας, πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει ή να υποτιμήσει τη γυναίκα του.

Το ξέσπασμα του Ηλία Βαλάση μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη σύζυγό του

«Είπαν πολλά στην τηλεόραση στην τηλεόραση, ότι εγώ είμαι σεξιστής και πατριαρχικός, επειδή είπα ότι αυτή είναι η δουλειά της γυναίκας μου, η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου και παρεξηγήθηκα; Που μεγαλώνει τρία παιδιά, τα διδάσκει, τα φροντίζει, τα καθαρίζει και το σπίτι και να κάνει όλα αυτά και αυτό παρεξηγήθηκε;

Παιδιά όχι, δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, δεν έχετε ιδέα από παιδιά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό και ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες. Μη λέτε ηλιθιότητες. Όταν θες να μιλήσεις για ένα φαγητό πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα και να ξέρεις τι σημαίνει αυτό, που λέει ο άλλος», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο τρόπος που ανακοίνωσε στα παιδιά του την νέα εγκυμοσύνη

«Τα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών και τώρα έρχεται και άλλο ένα! Χθες το είδαμε εκεί να κουνιέται μέσα, αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Θεός να ευλογήσει όλο τον κόσμο να το ζήσει αυτό! Το είδαμε να κουνιέται. Δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα κι όμως είναι τόσο ζωντανό, δύο μηνών παιδάκι, μια ψυχή. Σε μία εβδομάδα μας είπε ο γιατρός θα ακούει», ανέφερε για τον υπέρηχο του μωρού.

Για την αντίδραση των παιδιών του: «Έχω τραβήξει φοβερό βίντεο με την αντίδραση των παιδιών. Τους είπα: “Καθίστε απέναντι να σας πω κάτι: Η μαμά είναι έγκυος….” Παύση, ακίνητοι.

Τι έγινε ρε παιδιά λέω, σας είπα κάτι… Η μαμά είναι έγκυος. “Ξέρεις τι θα του κάνω εγώ του παιδιού; “λέει ο μικρός και κοιτάζει τον μεγάλο ο οποίος απαντά: “Εγώ δεν θα του κάνω τίποτα”», είπε ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή Fay's Time.