Έκρυβε την εγκυμοσύνη κάτω από το αέρινο φόρεμά της - Αδημοσίευτη φωτογραφία της Δήμητρας Βαμβακούση από τον 5ο μήνα της κύησης

Αποκαλύφθηκε μετά από καιρό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η εγκυμονούσα σύζυγός του περιμένουν πως και πως να έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί, καρπός του έρωτά τους που ξεκίνησε σύντομα και εξελίσσεται σε ιστορία βγαλμένη από παραμύθι.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή, καθώς στην αρχή δεν επιβεβαίωναν τη σχέση τους και τα σενάρια γάμου, αλλά ούτε και τις έντονες φήμες πως η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν έγκυος.

Σήμερα δύο σχεδόν μήνες πριν έρθει στη ζωή το παιδί τους μοιράζονται με τον κόσμο - που τους αγαπάει - στιγμές από την εγκυμοσύνη της Δήμητρας. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε το Σάββατο 16/12 μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν 5 μηνών έγκυος (δείτε εδώ τα συνολικά κιλά που έχει πάρει μέχρι σήμερα).

Αδημοσίευτη φωτογραφία από την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση

«Εγώ πέντε μηνών έγκυος», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.


Η αποκάλυψη της Βαμβακούση για το όνομα του παιδιού της

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε στην εκπομπή I love ΣουΚού: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».