«Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά! Δίπλα του ήταν το αγαπημένο του σκυλάκι και περίμενε» - Συντετριμμένη η Στέλλα Γεωργιάδου με τον θάνατο του κολλητού της, Τόλη Σκουλαριώτη

«Προσπάθησε να βγει να ζητήσει βοήθεια και δεν πρόλαβε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο 16/12 καθώς έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Σκουλαριώτης με τον επιτυχημένο σχεδιαστή ρούχων να αγνοείται για δύο ημέρες από φιλικά του πρόσωπα μην απαντώντας στα τηλέφωνα.

Ο Τόλης Σκουλαριώτης έφυγε σε ηλικία 52 ετών από καρδιακή ανακοπή. Μέσα από δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου την Κυριακή 17/12 στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πως βρέθηκε νεκρός o κολλητός της φίλος.

Ο σχεδιαστής αφού αγνοούταν για δύο ημέρες βρέθηκε εν τέλει νεκρός στο σπίτι του, πολύ κοντά στην πόρτα του διαμερίσματός. Η αστυνομία ήταν μάλιστα αυτή, που έσπασε την πόρτα του σπιτιού του διαπιστώνοντας τον θάνατό του (δείτε εδώ το αντίο του Περικλή Κονδυλάτου).

Οι αποκαλύψεις της Στέλλας Γεωργιάδου για τον θάνατο του Τόλη Σκουλαριώτη

«Και εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, μας έδεσε το «Τώρα Μου Μιλάει» ήταν το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι. Γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Είχε μια υπέροχη ψυχή ο Τόλης, ήταν φιλάνθρωπος και επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του, ήταν ευαίσθητος με τους ανθρώπους, που είχαν δυσκολίες.

Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα έφυγε από ανακοπή. Απ’ ό,τι έμαθα από έναν καλό του φίλο, λίγες ημέρες πριν σκάλιζε τον κήπο του - του άρεσε να φυτεύει - και ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του είπε ο φίλος του να πάει στο γιατρό και του είπε ότι του πέρασε. Μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα.

Τον έψαχναν για δύο ημέρες. Είχε ένα ραντεβού με κάποιους φίλους για να βγουν, δεν τον βρίσκαν, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο ποτέ... Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν πάντα πολύ τυπικός, δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να μην απαντήσει ή να μην σε πάρει πίσω.

Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά μπροστά στην πόρτα, που σημαίνει ότι προσπάθησε να βγει, να ζητήσει βοήθεια και δεν πρόλαβε. Και δίπλα το αγαπημένο του σκυλάκι, που ήταν το παιδί του, η ψυχή του, που ήταν δίπλα του εκεί και περίμενε. Είναι μεγάλη απώλεια πραγματικά, κομμάτι της ζωής μου, έχει κοπεί, αλλά τον κρατάω έχω πολλές αναμνήσεις», είπε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η ανάρτησή της με το που έμαθε τα δυσάρεστα

«Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι !! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ εχω πάντα στην καρδιά μου!!!!», έγραψε η Στέλλα Γεωργιάδου.