Άλλαξε χρώμα και κούρεμα - Μια άλλη η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Μία κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα και φύγει ο παλιός ο χρόνος η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποφάσισε να κάνει μια ωραία αλλαγή στα μαλλιά της επισκεπτόμενη το Σάββατο 16/12 το κομμωτήριο που εμπιστεύεται για το look της (δείτε εδώ το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της).

Η αλλαγή που μας έδειξε η ηθοποιός μέσα από φωτογραφίες στο instagram δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη, καθώς άλλαξε το χρώμα από ξανθό σε πιο θερμό, στους τόνους του πορτοκαλί ενώ παράλληλα έκανε αφέλειες.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Μέσα από τα πρώτα insta stories η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως της αρέσει το νέο looκ στα μαλλιά της, ωστόσο την αγχώνει το πως θα τα φτιάχνει τις επόμενες ημέρες μόνη της για να μοιάζουν τόσο ωραία όπως τη στιγμή, που βγήκε από το κομμωτήριο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου - αλλαγή στα μαλλιά
Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαλλιά

Το ζεστό σπίτι της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήρε την απόφαση να μπει σχετικά μικρή σε ηλικία στον στίβο της μητρότητας φέρνοντας στη ζωή τους δύο της γιους με τον Κώστα Πηλαδάκη (δείτε εδώ τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της).

Ο μεγαλύτερος γιος της ηθοποιού σπουδάζει στην Κύπρο και ο δεύτερος δίνει πανελλήνιες, επομένως η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να τον αποχωριστεί από του χρόνου και να μείνει μόνη της στο σπίτι τους.

Σίγουρα η καθημερινότητά της θα αλλάξει σε ένα βαθμό, ωστόσο η Παπαδημητρίου θα απολαμβάνει είτε μόνη της, είτε με παρέα το υπέροχο και πολύ ζεστό διαμέρισμά της. Μέσα από φωτογραφίες στο instagram έχουμε δει το εσωτερικό του και πραγματικά μαγευτήκαμε.

Έχει ξύλινα πατώματα, ενιαίο σαλόνι - κουζίνα με την εστία να είναι σε έναν μεγάλο πάγκο. Τα χρώματα στο σπίτι είναι έντονα και ζωντανά, καθώς και ο καναπές πολύ άνετος για να χαλαρώνει η Παπαδημητρίου μετά από μία κουραστική ημέρα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου - ΣαλόνιΝτορέττα Παπαδημητρίου - Κουζίνα