«Αυτό το παιδί είναι ευλογημένο! Γεννήθηκε την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιά η Χοζοβιώτισσα» - Η συγκίνηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για την εγγονή της

Η αποκάλυψή της για τη Δανάη Μιχαλάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
danae_michalaki - Instagram
danae_michalaki - Instagram

Η Φιλαρέτη Κομνηνού την Κυριακή 17/12 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Γειά σου'' με την ηθοποιό να μιλάει για γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωή της και φυσικά για την πολύ πρόσφατη γέννηση της εγγονής της (δείτε εδώ τη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο).

Μέσα από δηλώσεις, που έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού εξήγησε πως παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει πολλές και μοναδικές στιγμές στην καριέρα της και στην ζωή της γενικότερα, ο ερχομός της εγγονής της είναι κάτι το απερίγραπτο.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη και στην ψυχολογική της κατάσταση λίγο μετά τον τοκετό αποκαλύπτοντας, πως η νέα μανούλα είναι πολύ ευτυχισμένη και ήρεμη.

Οι αποκαλύψεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη Δανάη Μιχαλάκη

«Η αίσθηση είναι απερίγραπτη, μπορώ να σου περιγράψω πολλά άλλα πράγματα, αυτή η αίσθηση όμως είναι απερίγραπτη. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω και επειδή έχω μιλήσει πολύ για το ρόλο της γιαγιάς αισθάνομαι, ότι αυτό το παιδί είναι ευλογημένο, γιατί γεννήθηκε την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιά. Και πιο συγκεκριμένα η Παναγιά η Χοζοβιώτισσα, που είναι της Αμοργού είναι ένα νησί, που λατρεύει και ο Γιώργος και η Δανάη. Η Δανάη Μιχαλάκη είναι πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ ήρεμη και πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι που αφορά τα παιδιά, σαν γιαγιά δεν μπορώ να περιγράψω πώς νιώθεις όταν παίρνεις το εγγόνι σου στην αγκαλιά σου», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Το πρώτο βράδυ με το μωρό

«Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, η χαρά είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά θα μου επιτρέψετε επειδή είναι ιδιωτική στιγμή, να μην κάνω παραπάνω δηλώσεις. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και πραγματικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με τη μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο», είπε ο χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.