«Έκλαιγα πάρα πολύ, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη με την πρωτοφανή εξομολόγησή της

«Δε μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έκλαιγα πάρα πολύ, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη με την πρωτοφανή εξομολόγησή της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για το διαζύγιό της και το πως το βιώνουν τα παιδιά της (δείτε εδώ) αυτή τη φορά η ηθοποιός παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τη ζωή της προβλήθηκαν την Κυριακή 17/12 με την ίδια να αναφέρεται σε όμορφες αλλά και πιο δύσκολες στιγμές, που κλήθηκε να διαχειριστεί στη μέχρι σήμερα καριέρα της στην υποκριτική.

Mία από αυτές ήταν η περίοδος που τα φώτα ήταν ιδιαιτέρως στραμμένα πάνω της με την Κατερίνα Παπουτσάκη να δυσκολεύεται σε τέτοιο βαθμό, που όλο αυτό σωματοποιήθηκε εμφανίζοντας ψυχοσωματικά.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για τα ψυχοσωματικά που αντιμετώπισε

«Στη φάση με την Αλίκη που ήμουν νέα και αφελής και αθώα, που νόμιζα ότι όλοι είμαστε μια παρέα και ήμουν ανοιχτή με τους ανθρώπους και τους δημοσιογράφους. Κατάλαβα κάποια στιγμή πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και χρειάζεται να είσαι λίγο πιο προσεκτικός πιο μαζεμένος.

Δε μου πάει εμένα αυτό σαν λογική. Χτυπήθηκα και δε μπορούσα να κάνω κάτι. Είχε αποφασιστεί ότι αυτό θα είναι έτσι, ότι εμείς αυτή θα την τσακίσουμε τώρα. Πέρασα πολύ δύσκολα, ζορίστηκα πολύ γιατί για τον δικό μου χαρακτήρα αυτό είναι πολύ βαρύ. Γιατί έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού και θέλω να με αγαπάνε.

Με ενδιαφέρουν τα θετικά συναισθήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία να σπηλώνουμε. Αυτό είναι έξω από τη λογική μου και με προσγείωσε σε έναν κόσμο αρκετά πιο σκληρό από ότι είχα στον νου μου. Έκλαιγα πάρα πολύ, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το έκλαιγα είναι λίγο είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Υπερβολή, δεν λέω. Ήταν υπερβολικό όμως όλο.

Δε μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα. Δεν ξέραμε τι έχω βασικά. Πάθαινα διάφορα στην κοιλιά μου και στο στομάχι μου και δε βρίσκαμε τι έχω. Μόλις τελείωσε η σειρά μάθαμε τι έχω γιατί ηρέμησα. Ήταν τελείως ψυχολογικό», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οι δυσκολίες της ως διαζευγμένη μητέρα

«Έχω υποσχεθεί να πω ένα γειά στον Κίμωνα, το γιο μου. Δεν συμβαίνει συχνά να με βλέπουν, έτυχε σήμερα που τους είχα μαζί μου. Στο θέατρο ήρθε ο γιος μου Μάξιμος, είχε και απορίες μετά, πολύ καίρια σημεία. Δεν μου κάνουν ερωτήσεις, που δεν μπορώ να απαντήσω. Απαντώ με τρόπο αλλά χωρίς να το αποφεύγω. Μιλάμε πάρα πολύ με τα παιδιά μου, συζητάμε πολλές ώρες. Γενικά είμαι καλά, υπάρχουν ζητήματα που θα βελτίωνα αλλά υπάρχει ισορροπία. Έχω πολύ φως στη ζωή μου, έχω τα παιδιά μου, ένα φωτεινό σπίτι, συναναστρέφομαι με πολύ φωτεινούς ανθρώπους και με ανθρώπους που με στηρίζουν, όπως και τους φίλους μου.

Είναι σημαδιακό, που είμαι σε αυτή τη δουλειά σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Αισθάνομαι ότι είναι πολύ θεραπευτικό σε πολλά επίπεδα. Δεν υπάρχει τοξικότητα στην δουλειά μου. Είναι δύσκολο για μία single μαμά να καταφέρει να συνδυάσει το να ζει τη ζωή του ένας άνθρωπος και ταυτόχρονα να κρατά τις ισορροπίες με τα παιδιά. Όλη η δυσκολία είναι στον καταμερισμό των ωρών μου, δεν φτάνουν. Και μέσα σε αυτό να μην χάσεις την ταυτότητά σου και να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί το σίγουρο είναι, ότι θα κάνεις το παν για τα παιδιά σου. Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Χαμογέλα και Πάλι.