Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Αδημοσίευτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη

«Ένα χρόνο πριν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους σε καθημερινό επίπεδο μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνει η γνωστή influencer στο instagram μια συνήθεια που δεν έπαψε ούτε με τον ερχομό του γιου της στη ζωή.

Μέσα από posts που κάνει η Ιωάννα στο instagram μοιράζεται ανοιχτά το πως μεγαλώνει τον μικρό Πάρη, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που θα δούμε την Τούνη να ζητάει γνώμες και συμβουλές από τις υπόλοιπες μαμάδες της κοινότητας (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τις κρίσεις στη σχέση με τον Αλεξάνδρου).

Το βράδυ της Κυριακής 17/12 η Τούνη δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της από την περίοδο, που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στον Πάρη. Με τη συγκεκριμένη φωτογραφία η influencer θέλησε να κάνει ένα throwback τονίζοντας το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και μεγαλώνει ο γιος της.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από την εγκυμοσύνη της

«Ένα χρόνο πριν ο Πάρης ήταν μέσα στην κοιλίτσα μου… και πλέον με το ζόρι τον κρατάω αγκαλιά????
Πως περνάει έτσι ο καιρός βρε συμπεθέρες», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.


Ο θάνατος της μητέρας της και η εγκυμοσύνη στο γιο της

«Κάθε μέρα με το μωρό είναι ευτυχία, ακόμα κι αν είναι σκα@τομέρα. Από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα ήταν ο χαμός της μαμάς μου. Βασικά, ήταν οι μέρες πριν τον χαμό της μαμάς μου, γιατί νιώθω ότι ο χαμός της ήταν σαν λύτρωση με όλα αυτά που πέρασε, οπότε, ναι, ο τελευταίος μήνας πριν την χάσω ήταν η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Νομίζω από τις πολύ συγκινητικές μέρες ήταν εκείνη που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Έγινε ακριβώς μετά τον χαμό της μαμάς μου, είχαν λίγες εβδομάδες διαφορά. Νιώθω ότι ήταν σαν να μου έστειλε η μαμά μου το μωρό, γιατί ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα τότε. Όταν "έφυγε" η μαμά μου που ένιωσα πολύ μόνη, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με στήριζε πάντα πολύ, έλεγα "Θεούλη μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω να έχω οικογένεια" και ήταν σαν να το άκουσε», είπε αρχικά.

«Πιστεύεις η μαμά σου θα ήταν περήφανη για σένα;», την ρώτησε τότε ο Fipster με την ίδια να απαντά βουρκωμένη:

«Μη με κάνεις να κλαίω! Νόμιζα θα γελούσαμε... Η μαμά μου πάντα είναι περήφανη για μένα, ακόμα κι όταν τα κάνω σκ@τ@.Οι μαμάδες πρέπει να είναι περήφανες για την μαμά τους. Είμαι σίγουρη ότι χαίρεται πολύ που με βλέπει με τον Πάρη από ψηλά. Μακάρι να τον έπαιρνε αγκαλίτσα - γιατί είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει - αλλά μακάρι να τον είχε αγκαλιά και να την είχαμε κοντά μας» (δείτε εδώ το ξέσπασμά της όταν την έχασε).

«Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της. Δεν είχε και σύζυγο, δεν υπήρχε μπαμπάς και είμαι πολύ περήφανη για την μαμά μου. Προσπαθούσε από μικρή να με κάνει δυναμική. Νιώθω σαν να έπαιρνε κι εκείνη δύναμη από εμένα. Όταν ντρεπόμουν μου έλεγε πάντα "όποιος ντρέπεται στη ζωή του, χάνει"», είπε η Ιωάννα Τούνη στο κανάλι του Fipster στο Youtube.