«Παιδιά δε θέλω να συζητήσω κάτι τέτοιο...» - Φανερά ενοχλημένη η Ζόζεφιν σε δηλώσεις της στην κάμερα του I love ΣουΚου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παιδιά δε θέλω να συζητήσω κάτι τέτοιο...» - Φανερά ενοχλημένη η Ζόζεφιν σε δηλώσεις της στην κάμερα του I love ΣουΚου

Η Ζόζεφιν έκανε παρουσίαση για το νέο της άλμπουμ με την τραγουδίστρια να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''I love ΣουΚου'', οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 16/12.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η τραγουδίστρια μερικές αφορούσαν και στο σύντροφό της, Νίνο με την ίδια να έρχεται σε αμήχανη θέση - δείχνοντας το στη ρεπόρτερ - τονίζοντας πως ο λόγος ύπαρξης της βραδιάς δεν αφορά στα προσωπικά της.

Στη συνέχεια όμως, η Ζόζεφιν μίλησε τόσο όσο για τον Νίνο και το πόσο καλά είναι δύο τους χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν έχουν κάνει ή θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ το πρώτο τους ερωτικό τραγούδι).

Η ενόχληση της Ζόζεφιν με την ερώτηση δημοσιογράφου

«Παιδιά δε θέλω να συζητήσω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει για το άλμπουμ», απάντησε αρχικά η Ζόζεφιν σε ερώτηση για τον Νίνο.

«Τραγουδιστές είμαστε, καλλιτέχνες είμαστε. Το κοινό μας τραγούδι δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε ζευγάρι. Είμαι πολύ ειλικρινής με τον κόσμο από την αρχή της πορείας μου, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», συνέχισε η Ζόζεφιν.

Τα τρυφερά λόγια της Ζόζεφιν για τον Νίνο

«O Νίνο είναι ο άνθρωπος μου και αυτές τις στιγμές είναι πολύ σημαντικό να είναι διπλά μου. Κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπος μου από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε» ανέφερε αρχικά.

«Η μαμά μου έχει γυρίσει, Δεν με αφήνει από το πλευρώ της, την θέλω παντού μαζί μου. Όσο μεγαλώνω την θέλω πιο πολύ κοντά μου. Τον Νίνο τον έχει γνωρίσει», είχε πειη τραγουδίστρια στην κάμερα του Happy Day.