«Έρωτά μου, μάτια μου γλυκά, εσύ...» - Το πρώτο κοινό τραγούδι του Νίνο και της Ζόζεφιν στο TikTok

Το τραγούδι τους είναι πολύ ερωτικό...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έρωτά μου, μάτια μου γλυκά, εσύ...» - Το πρώτο κοινό τραγούδι του Νίνο και της Ζόζεφιν στο TikTok

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ μουσικής σκηνής, Ζόζεφιν, τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσει τα ειδησεογραφικά μέσα για τη διαμάχη, που είχε προκύψει με τη συνάδελφό της, και μέχρι πρότινος καλή της φίλη, Αναστασία, για ένα τραγούδι (δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ των δύο γυναικών και τι συμβαίνει τελικά με τη σχέση τους).

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας έχει τραβήξει και η προσωπική της ζωή. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα τον τελευταίο καιρό, όπως έχει επιβεβαιώσει και η ίδια είναι σε σχέση. Η ερμηνεύτρια δεν είναι απλά ερωτευμένη, αλλά διατηρεί δεσμό και με έναν αξιόλογο και επιτυχημένο συνάδελφό της, τον Νίνο.

Οι δυο τους, αν και προσπαθούν να κρατάνε την αγάπη τους μακριά από τις κάμερες, δε διστάζουν να απαντάνε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την κοινή τους πορεία. Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους ανάρτησαν και ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο TikTok, όπου τραγουδάνε ως ντουέτο ένα πολύ ερωτικό άσμα.

Το ντουέτο τραγούδι της Ζόζεφιν με τον Νίνο

Το ζευγάρι είναι casual ντυμένο και βρίσκεται σε σπίτι, ενώ η κάμερα τους απαθανατίζει να τραγουδάνε μαζί τους στίχους, «Έρωτά μου, μάτια μου γλυκά, εσύ...». Εκείνη, μάλιστα φαίνεται να είναι και χωρίς ίχνος μακιγιάς.

Τα τρυφερά λόγια της Ζόζεφιν για τον Νίνο

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day στον Alpha παραχώρησε η Ζόζεφιν, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13/11. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια τόσο για την μητέρα της (δείτε εδώ φωτογραφίες) όσο και για τον σύντροφό της Νίνο.

Το ζευγάρι, είναι γνωστό ότι είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έχουν βρει το άλλο του μισό και αυτό φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media όσο και απο τις δηλώσεις που κάνουν ο ένας για τον άλλον στις κάμερες.

«O Νίνο είναι ο άνθρωπος μου και αυτές τις στιγμές είναι πολύ σημαντικό να είναι διπλά μου. Κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπος μου από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε» ανέφερε αρχικά.

«Η μαμά μου έχει γυρίσει, Δεν με αφήνει από το πλευρώ της, την θέλω παντού μαζί μου. Όσο μεγαλώνω την θέλω πιο πολύ κοντά μου. Τον Νίνο τον έχει γνωρίσει.» είπε η τραγουδίστρια.