Έχουν έρθει πολύ κοντά ο Στάθης Σχίζας με τη Διονυσία Κούκιου; Η ξεκάθαρη απάντησή τους

«Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, ωραίο παιδί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να μας απασχολεί μέσα από όσα λέγονται και γράφονται για την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - πρόσφατα ωστόσο βγήκε στην επιφάνεια ένα νέο όνομα με το οποίο εννοήθηκε, πως είναι κοντά ο επιχειρηματίας.

Ο λόγος για τη Διονυσία Κούκιου με την οποία είδαμε τον Σχίζα να συμμετάσχει μαζί στην εκπομπή ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου''. Η χημεία και η καλή σχέση των δύο στο γύρισμα ήταν αφορμή να ερωτηθούν για το αν είναι όντως κοντά.

Έτσι λοιπόν ο Στάθης Σχίζας και η Διονυσία Κούκιου ερωτήθηκαν ανοιχτά από ρεπόρτερ της εκπομπής Γειά σου για το αν έχουν έρθει πιο κοντά μεταξύ τους με τους δύο να απαντάνε ανοιχτά (δείτε εδώ με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή ήταν σε σχέση η Κούκιου).

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα και της Διονυσίας Κούκιου για τις φήμες περί σχέσης

«Σιγά την ενέργεια, που υπήρχε με τη Διονυσία. Χαβαλέ κάναμε. Εδώ την είδα...την έχω δει και καμία φορά έξω μαζί με την Αμάντα. Η Αμάντα είναι πολύ φίλη μου, αυτό», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Μην πάτε να βγάλετε κάτι που δεν ισχύει. Τον Στάθη τον ξέρω χρόνια πριν. Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί, ωραίο παιδί, αλλά είναι μικρός για εμένα», είπε η Διονυσία Κούκιου.

Η απάντηση της Παναγιώταρου για το τατουάζ του Σχίζα με το όνομα της

«Η επόμενη σχέση μου θα δοκιμαστεί πρώτη και μετά θα βγει στα φώτα της δημοσιότητας. Μετά σε κυνηγάει αυτό που ακολουθεί», αποκάλυψε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Ενώ, δημοσιογράφος του Happy Day την ρώτησε και για το τατουάζ που την είχε κάνει στο σώμα του ο Στάθης Σχίζας: «Ωραίο είναι να σε κάνει κάποιος πάνω του τατουάζ. Δεν ξέρω αν τώρα το έσβησε. Δεν με είχε ενημερώσει».