«Περάσαμε δύσκολες φάσεις...» - Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη στο πάρτυ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι ευχές των επωνύμων για τα γενέθλια του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Περάσαμε δύσκολες φάσεις...» - Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη στο πάρτυ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 18/12, γνωστοί Celebrities, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο ξέφερνο πάρτυ του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα 50 του χρόνια. Οι καλοί του φίλοι, την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής του, μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια ενώ στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Νιώθω πολύ ωραία. Εκτός από μια κρίση ηλικίας που έχω περάσει στα 40, δεν έχω αγχωθεί ποτέ για την ηλικίας μου. Με τον γιο μου έχουμε 40 χρρόνια διαφορά. Έχω φτιάξει ένα βίντεο για τον γιο μου αν δεν είμαι εδώ θα το πω όσα θέλω μέσα από αυτό» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είναι πραγαμτικα μία σημειολογική ηλικία για τους άνδρες τα 50 χρόνια. Είναι ένα τέλος εποχής και η αρχή μιας νέας εποχής. Με τον Γρηγόρη δεν συναντιόμαστε συνχα αλλα όποτε προλαβαίνω έρχομαι να τον βλέπω» είπε ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος.

Από την πλευρά της η Μαρία Ηλιάκη απάντησε: «Είναι πολύ αγαπημένος φίλος, έυχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε τηλεοπτικά, Χημεία υπάρχει»

«Του εύχομαι τα κελύτερα γιατί τα αξίζει. Περάσαμε δύσκολες φάσεις. Όσο μεγαλώναμε και οι δύο αναγνωρίζαμε τα λάθη μας και ερχόμασταν κοντά. Τότε που είχα φύγει από τον Alpha μου είχε πει "αν ποτέ χρειαστείς κάτι έρχομαι να σου το φέρω γιατί ξέρω ότι παλεύεις μόνη σου", απ' όλο που δεν με είχε ποτέ ανάγκη. Είναι ίσως, μετά τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο νούμερο 1 παρουσιαστής» είπε συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη.

Με συγκινητικά λόγια για τον παρουσιαστή μίλησε και ο Γιώργος Λιανός: «Σε πολλές φάσεις στη ζώη και προσωπικά και επαγγελματικά με έχει στηρίξει με τρόπο αντρίκιο και πολλές φορές κρυφό. Δεν έχω μαθεί τα καλά πράγματα που έχει κάνει. Τον ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει για εμένα» (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αρνούτογλου για τον Γιώργο Λιανό).