Βαρύ πένθος για την Άντζελα Γκερέκου - «Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου!»

Η μακροσκελής ανάρτησή της στα social media

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες και η αποκάλυψη αυτή συγκλόνισε όλη την showbiz κι όχι μόνο. Μια από τις επώνυμες που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια μακροσκελή ανάρτησή της είπε το δικό της συγκινητικό αντίο συνοδευόμενο, μάλιστα, από κοινό τους φωτογραφικό υλικό.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Σκουλαριώτη

«Ο γελαστός, πολύχρωμος, δοτικός και γεμάτος ταλέντα και όνειρα , ο Τολης Σκουλαριωτης δεν είναι πια εδώ κ η λύπη είναι μεγάλη! Ονειρο του, που τον οδήγησε στην συνάντηση μας στον ΕΟΤ, να φτιάξει ένα παραμυθένιο χωριό με δέντροσπιτα στην καταπράσινη μαγικη έκταση του στο Μουρεση στο Β.Πηλιο που λάτρευε…Πάλευε χρόνια για αυτό.Εδινε όλη του την ζωή.. Δεν προλαβε, αλλά είμαι σίγουρη εκεί που πηγαίνει η γεμάτη καλοσύνη ψυχή του θα τον βρει έτοιμο να τον υποδεχτεί κ για να αναπαυθεί. Ο αγώνας σου όμως δεν θα πάει χαμένος.. Οι αλλαγές στους νόμους για αυτου του ειδους τουρισμου θα οφείλονται κ στη δική σου δουλεια κ επιμονή...

Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε!

Σευχαριστω για αυτά τα υπέροχα που μοιραστηκαμε.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γεμίσες με μυρωδιές, χρώματα κ μοναδικές γεύσεις το γραφείο μου! Ήσουνα κ μοναδικός σεφ βλεπεις, Στιγμές που δημιουργήσαμε αναμνήσεις καρδιάς με όλους τους συνεργάτες μου! Θα προσεύχομαι για σένα αγαπημενε μου φιλε!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ποιος ήταν ο Τόλης

Ο Τόλης ήταν γνωστός και αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lifo.gr, ο σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Οι πρώτες, επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από την καρδιά του ενώ τις τελευταίες δύο μέρες οι οικείοι του δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι και τον εντόπισε νεκρό.

Οι ίδιες πληροφορείς αναφέρουν ότι ο σχεδιαστής μόδας είχε μπει στις 19 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές από ηπατίτιδα. Παράλληλα, πριν από 20 χρόνια είχε κάνει bypass το οποίο επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.