«Στάθηκε δίπλα μου μέχρι την τελευταία στιγμή! Του χρωστάω τα πάντα» - Συγκινητικές αποκαλύψεις από τον Σάκη Αρναούτογλου για τις σχέσεις με τον αδερφό του, Γρηγόρη

«Χωρίς αυτόν δεν θα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στάθηκε δίπλα μου μέχρι την τελευταία στιγμή! Του χρωστάω τα πάντα» - Συγκινητικές αποκαλύψεις από τον Σάκη Αρναούτογλου για τις σχέσεις με τον αδερφό του, Γρηγόρη

Το βράδυ της Κυριακής 17/12 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλια του διοργανώνοντας ένα λαμπερό πάρτι με καλεσμένους φίλους, αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του και ανθρώπους από το περιβάλλον της δουλειάς του.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς ήταν και ο Σάκης Αρναούτογλου, ο αδερφός του παρουσιαστή. Ο ίδιος μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 18/12 (δείτε εδώ τις ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη).

Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε με συγκίνηση για τα 50 χρόνια του αδερφού του, τονίζοντας μάλιστα δημόσια την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του για την βοήθεια και τη στήριξή που είχε από εκείνον στις δύσκολες στιγμές.

Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Αρναούτογλου για τον αδερφό του

«Ο αδερφός μου πιστεύω ότι είναι το χάπι της ευτυχίας. Να συνεχίσει μέχρι τα βαθιά γεράματα να δίνει χαρά και στους δικούς του, αλλά και στους ανθρώπους όλους.

Χωρίς αυτόν δεν θα ήταν τίποτα από όσα έχω καταφέρει σήμερα. Στάθηκε δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή σε δύσκολες καταστάσεις που του χρωστάω όλα, τα πάντα», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η βοήθεια του Σάκη στον Γρηγόρη στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

«Εγώ τρελάθηκα την περίοδο του ''Πολύ την Κυριακή'', δε μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια αυτό που μου συνέβαινε από τη δημοσιότητα, τα χρήματα που έπαιρνα και από όλο αυτό, που δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν.

Πήγα στον διευθυντή στο Mega και του είπα σε παρακαλώ σταματάμε και πήγα στον ψυχίατρο την επόμενη ημέρα, πήρα φάρμακα και έκατσα έναν χρόνο στο σπίτι μου. Επειδή ήμουν ανηδονικός έπρεπε να αρχίσω να απολαμβάνω πράγματα. Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει. Δε με αγαπούσα και σήμερα δεν ξέρω αν με αγαπάω. Δεν είπα ποτέ μπράβο στον εαυτό μου. Αν με αγαπούσα θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρός.

Υπάρχουν και ντοκουμέντα τηλεοπτικά. Είναι 2003 με 2004, έχω πάει στο Survivor, αρχίζω και περπατάω στην παραλία και παραμιλάω. Ζητάω από τον αδελφό μου να έρθει εκτάκτως στη Μαλαισία να με βρει γιατί πρέπει να μου φέρει κάποια βοήθεια, επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον αδελφό μου. Εκεί ξεκινάνε και τα πρώτα δείγματα. Περνάνε μετά τα χρόνια, τα καταφέρνω και σκάει μετά από πέντε χρόνια η φάση, το 2008, για να σταματήσω.

Δηλαδή υπήρχαν τα δείγματα, ότι χρειαζόμουν συμπαράσταση ψυχολογική περισσότερο για όλα αυτά που συνέβαιναν σε ένα νέο παιδί στη ζωή του. Να μην το κάνουμε τραγικό αλλά, την εποχή που μιλάω για ψυχοθεραπεία, θυμάμαι πως πρέπει να με πήραν πάνω από 10 δημοσιογράφοι τηλέφωνο μήπως έπαθα κάτι. Ήταν τόσο πρωτόγνωρο να μιλήσει κάποιος για ψυχίατρο στην τηλεόραση. Τους εξηγούσα, ότι δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Μετά ευτυχώς από τους λίγους ανθρώπους που μίλησαν θυμάμαι ήταν ο Σάκης Ρουβάς και είπε ότι πήγε για ψυχοθεραπεία. Η Ελεονώρα Μελέτη... Άρχισαν να μιλάνε οι άνθρωποι και να ανοίγονται και έσπασε αυτό το περιβόητο ταμπού», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή I love ΣουΚου.