Πελώριο με λευκές μπάλες και κόκκινα λουλούδια - Εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Μπόμπα & Τανιμανίδη

Το στόλισε η Χριστίνα με τις δίδυμες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τους τελευταίους μήνες είναι γνωστό ότι δε μένουν στο σπίτι τους καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ανακαινίσει τον χώρο, που μέχρι πρότινος βλέπαμε να μένουν στην Αθήνα.

Το καλοκαίρι μάλιστα η οικογένεια το πέρασε με τις δίδυμες στην Αντίπαρο και στη συνέχεια από το φθινόπωρο και μετά - μιας και οι εργασίες συνεχίζονται (δείτε εδώ) - η οικογένεια μένει προσωρινά στην Αθήνα σε διαμέρισμα που νοικιάζουν.

Την Κυριακή 17/12 λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα με τις μικρές της και τις νονές τους αποφάσισαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους με την Μπόμπα να εύχεται μέσα από μία ανάρτηση στο instagram του χρόνου να βρίσκονται στο δικό τους σπίτι.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

«Ένα αστέρι μας λείπει και εμείς είμαστε! *Και του χρόνου σπίτι μας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Μπόμπα - Τανιμανίδης

Το σπίτι των γονιών του Σάκη στην Θεσσαλονίκη

Ο Σάκης μπορεί όμως να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα ωστόσο επισκέπτεται τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά τώρα που ανακαινίζουν το σπίτι τους με την Χριστίνα Μπόμπα περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους.

Όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται για μια μονοκατοικία με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν όπου παίζουν τα παιδιά - εγγόνια της οικογένειας.