«Μου διέψευσε ότι είναι εθισμένος...» - Ξεσπά ο δικηγόρος του 49χρονου κομμωτή στον αέρα της "Super Κατερίνα"

Όλα όσα είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου διέψευσε ότι είναι εθισμένος...» - Ξεσπά ο δικηγόρος του 49χρονου κομμωτή στον αέρα της

Δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 18/12, ο Νίκος Σταυρουλόπουλος, δικηγόρος του 49χρονου κομμωτή που κατηγορείται για παρακολοήθησει πελατισσών αλλά και εργαζομένων του στο κατάστημά του μέσα από κρυφές τις κάμερες.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο 49χρονος, την Παρασκευή 15/12 πέρασε την πόρτα του ανακριτή απολογούμενος μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων του για τις παράνομες πράξεις του. Ο 49χρονος είχε συλληφθεί με ένταλμα για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής κάτι που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος, ωστόσο σε προηγούμενη ομολογία του είχε δηλώσει πως είναι εθισμένος στο πορνογραφικό υλικό και πως τοποθέτησε τις κάμερες στο μαγαζί του πριν από 1,5 χρόνο ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά τη διαρροή του υλικού αφού όπως είπε ήταν για προσωπική χρήση. Στη συνέχεια, άλλαξε την κατάθεση του, τονίζοντας ότι ό,τι έκανε ήταν αποτέλεσμα περιέργιες χωρίς να αναφέρει αυτή τη φόρα τίποτα πεί εθισμού (δείτε εδώ τι είπε η γυναίκα του).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

«Ο εντολέας μου έχει κριθεί προφυλακιστέος. Παραδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή την πράξη μας. Όταν συλλαμβάνεται κάποιος εκείνη τη στιγμή είναι σε τέτοια ένταση που δεν μπορεί να αξιολογήσει ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε αρχικά.

«Από το πουθενά βρέθηκε κατηγορούμενος για κακουργηματική πράξη. Εγώ που μίλησα μαζί του εκείνος μου διέψευσε ότι είναι εθισμένος στο πορνό» είπε ο δικηγόρος.

Δείτε εδώ το βίντεο: