Λούκας Γιώρκας: H γυναίκα του είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του! Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα του τραγουδιστή η Βασιλική Σαλαμπάση

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λούκας Γιώρκας: H γυναίκα του είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του! Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα του τραγουδιστή η Βασιλική Σαλαμπάση

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η περασμένη Παρασκευή 15/12 για τον Λούκα Γιώρκα, αφενός επειδή τότε ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ολοκαίνουριο 4712 στην πλατεία Κολωνακίου, αφετέρου επειδή στο πλευρό του βρίσκονταν φίλοι και αγαπημένοι του άνθρωποι, που ήρθαν να του ευχηθούν «καλή αρχή». Εξυπακούεται ότι ανάμεσά τους βρισκόταν η σύζυγος του τραγουδιστή, Βασιλική Σαλαμπάση, που διασκέδασε με τις φίλες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το youweekly.gr ήταν εκεί και κατέγραψε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές από την μεγάλη πρεμιέρα του τραγουδιστή, που έδειχνε να βρίσκεται στα καλύτερά του και οι λόγοι είναι προφανείς. Λούκας και Βασιλική προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους απέναντι στη δημοσιότητα, και χαρακτηριστικό είναι πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη κοινή τους εμφάνιση μετά από τον γάμο τους τον περασμένο Ιούνιο. Παρόλα αυτά είναι γνωστό ότι ο έρωτας δεν κρύβεται, και στην προκειμένη καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους.

Βασιλική Σαλαμπάση

Γλέντι μέχρι το πρωί για Λούκα και Βασιλική

Τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι και ας μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ελλάδας και Κύπρο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή. Μόλις λίγες μέρες μετά τον γάμο του, ο Λούκας Γιώρκας επέστρεψε στις καλοκαιρινές συναυλίες του, πάντα όμως αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στην αγαπημένη του. Κι εκείνη από την πλευρά της, βρίσκεται σταθερή υποστηρίκτρια σε κάθε νέο του βήμα, όπως και τώρα στο 4712, όπου θα περάσουν τις γιορτές, και από τη νέα χρονιά θα εμφανίζεται εκείνος κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ελένη Βουλγαράκη Ιλένια Ουίλιαμς Σταυρούλα Βουλγαράκη
Ιλένια Ουίλιαμς, Ελένη Βουλγαράκη, Γωγώ Φαρμάκη, Σταυρούλα Βουλγαράκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Το ίδιο βράδυ, στο νυχτερινό κέντρο του Κολωνακίου διασκέδασαν επίσης ο καλός του φίλος Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφο του, Δώρα Πατσιώτη, η Χριστίνα Παππά με την παρέα της καθώς και οι φίλες της Ιλένια Ουίλιαμς –που εμφανίζεται μαζί του– Γωγώ Φαρμάκη και Ελένη Βουλγαράκη. Η δεύτερη μάλιστα ήταν με την αδερφή της Σταυρούλα, ενώ στο τραπέζι τους βρισκόταν και ο μισθοφόρος του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ελένη Βουλγαράκη, Γωγώ Φαρμάκη, Σταυρούλα Βουλγαράκη
Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ελένη Βουλγαράκη, Γωγώ Φαρμάκη, Σταυρούλα Βουλγαράκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Αυτή η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έρχεται τρεις μήνες μετά από την έξοδο στο θέατρο Δελφινάριο. Τότε είχαν απόλαυσει την παράσταση «Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας» του Μάρκου Σεφερλή, με τον φακό του youweekly.gr να εξασφαλίζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.