Του χάιδευε το πρόσωπο την ώρα που πήγαινε να τον φιλήσει - Το πρόσωπο που βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Λεβεντογιάννη σε βραδινή έξοδο

Η φιλία τους κρατάει καιρό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Κυριακής 17/12 είδαμε πολλά και λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz στο χριστουγεννιάτικο πάρτι, που διοργάνωσε το περιοδικό Baptista σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα ήταν και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο γοητευτικός ηθοποιός - όπως είδαμε σε φωτογραφίες στο instagram - είχε καθίσει δίπλα δίπλα με τη Σοφία Φαραζή, που τους βλέπουμε μαζί στους Παγιδευμένους.

Η βραδινή έξοδος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και η γυναίκα που ήταν κοντά του

Πιο δίπλα στον Λεβεντογιάννη καθόταν η επίσης ηθοποιός και αγαπημένη του φίλη, Άλκηστις Ζιρώ. Οι δύο τους φαίνεται πως έχουν πολύ καλή σχέση ανταλλάσσοντας φιλιά και κάνοντας χιούμορ ο ένας με τον άλλον. Άλλωστε τους είχαμε απολαύσει πριν από λίγα χρόνια στην σειρά ''Αγγελική'' που έκαναν το ζευγάρι και είχαν πολύ καλή χημεία (δείτε εδώ τι απάντησε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή).

Λεβεντογιάννης - Ζιρώ
Λεβεντογιάννης - Βραδινή έξοδο με παρέα

Η περιπέτεια που είχε με την υγεία του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είχε αποκαλύψεις διάφορες πτυχές της ζωής του. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως ένα λάθος στο νοσοκομείο παραλίγο να τον ρίξει σε κώμα.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα», είχε πει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.