«Δεν είναι πια το νούμερο 1...» - Πυρ και μανία ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Αντώνη Ρέμο

«Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν είναι πια το νούμερο 1...» - Πυρ και μανία ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Αντώνη Ρέμο

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο άκρως επιτυχημένος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό καλλιτέχνης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, Αντώνης Ρέμος, προκειμένου να τραγουδήσει σε μία εκδήλωση ενός πλούσιου Τούρκου επιχειρηματία. Να σημειώσουμε, πως δεν είναι η μόνη γιορτή, που παρευρέθηκε ο δημοφιλής ερμηνευτής, αφού έδωσε το παρόν και στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ τι δήλωσε στις κάμερες για τον καλό του φίλο).

Παρόλα αυτά, η εμφάνισή του στη γιορτή του Τούρκου επιχειρηματία, ο οποίος έκανε τα εγκαίνια για ένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας στην Πόλη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, που απασφάλισε κατά του, σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open.

Έξαλλος ο Πόσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Αντώνη Ρέμο

«Σε κανένα άλλο πλούσιο πάρτι είχε να πάει; Απλά είναι ένα από τα λάθη, που κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι βαθύπλουτων. Δεν είναι η δουλειά του. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπεί από το κοινό του είναι να πηγαίνει σε πολλά πάρτι υψηλής κοινωνίας. Είναι πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής με καταπληκτικό ρεπερτόριο, απλά αυτό που κάνει και πηγαίνει σε όλα αυτά τα βαθύπλουτα πάρτι... Ο Νουσρέτ που κάνει μπριζόλα 6 εκατομμύρια;

Μια ζωή σε τέτοια πηγαίνει. Ο λαϊκός τραγουδιστής πρέπει να είναι κοντά στον λαό και όχι ο λαός να τον βλέπει να πηγαίνει σε όλα τα πλούσια… Δεν είναι πια το νούμερο 1. Αν με ακούσει, ίσως καταλάβει τι εννοώ. Τον λαϊκό τραγουδιστή πρέπει να τον νιώθει ο λαός ότι είναι κοντά του. Το θέμα είναι αν ο λαός εξακολουθεί να βλέπει τον λαϊκό τραγουδιστή κοντά του», σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω της εκπομπής, που συμμετέχει για το δημοφιλή καλλιτέχνη της ελληνικής μουσικής σκηνής.

ρέμος
NDP