Η επική γκάφα του Στέφανου Κασσελάκη - Μπέρδεψε τον Ηράκλειτο με τον Ηρόδοτο!

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια επική γκάφα έκανε κατά την ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης μπροστά σε πλήθος κόσμου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετείχε το πρωί της Δευτέρας 18/12 στο Digital Economy Forum, όπου παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα της ομιλίας του, ο Στέφανος Κασσελάκης, θέλησε να εντάξει μέσα στον λόγο του ένα γνωστό ρητό του Ηράκλειτου, "τα πάντα ρει" που σημαίνει τα πάντα αλλάζουν. Ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε να μην είναι πολύ καλά διαβασμένος με αποτέλεσμα να μπερδέψει τόσα τα λόγια του αρχαίου φιλοσόφου όσο και τον ίδιο αφού τον αποκάλεσε Ηρόδοτο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το ευτράπελο που έχει συμβεί σε ομιλία του. Στην παρουσίαση του βιβλίου "Το φαινόμενο Κασσελάκη", του βιβλίου του καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, όπου έδωσε το παρών, την Δευτέρα 20/11, ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε δύο λόγια και αποχώρησε άρον άρον αφήνωντας όλους με το στόμα ανοιχτό (δείτε εδώ).

Το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη

«Τα πάντα αλλάζουν, όπως νομίζω είχε πει και ο Ηρόδοτος, πριν πολλά χρόνια, τα πάντα ρει και ουδέν παγίως μένει».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο επικός διάλογος Κασσελάκη - Snik

Το πρωί της Δευτέρας 27/11, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σύναντηση με τον Snik στην Κηφισιά. Η κάμερα της εκπομπης Το Πρωινό κατέγραψε τον επικό διάλογο που είχαν αφού δεν γνώριζαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης.

Snik: Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;

Σ.Κασσελάκης: ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία,

Snik:Δεν τα ξέρω, δεν έχω ψηφίσει ποτέ! Φαίνεσαι καλός, δυνατός.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραπερ σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, θα το σκεφτώ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση καθόλου. Συναυλίες, video clip και vlog. Με τον Light δεν είμαστε αντίπαλοι. Περασμένα, ξεχασμένα. Στα προσωπικά μου είμαι ερωτευμένος και ετυχισμένος.»

Δείτε εδώ το βίντεο: