«Aυτή η "αιρετικίλα" δεν βγάζει πουθενά...» - Τα νέα "καρφιά" του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Light

Δεν έχει τέλος αυτή τη κόντρα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Aυτή η

Με μικρές αναζωπυρώσεις συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικου και τον Light. Αφρομή αυτη τη φορά στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραπερ, για τα όσα είπε πει για εκείνον σε συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του στην εκπομπή Fay's Time, είχε αναφέρει: «Προσωπικά στον Light βλέπω ένα παιδί με ωραία συναισθήματα, αλλά το στυλ του είναι πιο aggressive, είναι αυτό το στυλ που ακολουθούν με τη μουσική που πρέπει να είναι λίγο πιο αφοριστικό και επιθετικό. Στο βαθμό βεβια που αυτό το πράγμα να μη γίνεται επικίνδυνο. Εγώ είπα στον Light να προσέχει γιατί...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Από την πλευρά του ο Light, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 18/12, απάντησε: «ο Αντώνης Ρέμος μου είπε ότι πρέπει να προσέχω με τα λιπαρά και τη χολιστερίνη μου γιατί τρώω λουκάνικο αργά τοπ βράδυ και αβγό. Με τους κριτές δεν ήμασταν ποτέ φίλοι για να γίνουμε τώρα»

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τις δηλώσεις του Light

Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Ανδρέας Μιρκούτσικος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις του τρπάπερ, απασφαλίζοντας για μία ακόμη φορά.

«Από την άποψη του ότι να μην είναι όλα συντονισμένα, όλα καλοφτιαγμένα όλα στημένα, η άποψη η "αιρετική" του Light είναι πολύ θετική για μια εκπομπή. Το θέμα όμως είναι να είχε και λίγο γνώση. Όταν είσαι άσχετος της ελληνικής μουσικής και το 95% ασχολείται με αυτήν, αυτή η "αιρετικίλα" δεν βγάζει πουθενά. Θα βρεθείς στην κατάσταση να λες ανιστόρητα πράγματα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε εδώ το βίντεο: