«Του είχα αδυναμία! Συγκινούμαι γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου και...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Δημήτρη Μπάση με βουρκωμένα μάτια στο Fay's Time

Οι σχέσεις με τους γονείς του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Του είχα αδυναμία! Συγκινούμαι γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου και...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Δημήτρη Μπάση με βουρκωμένα μάτια στο Fay's Time

Τη Δευτέρα 18/12 ο Δημήτρης Μπάσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time με τον τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για την αρχή της καριέρας του, καθώς ο ίδιος είχε συνειδητοποιήσει από πολύ μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική.

Επειδή ωστόσο στην εποχή εκείνη το τραγούδι ως επάγγελμα ήταν κάτι παρεξηγημένο ο Δημήτρης Μπάσης το έκρυβε από την οικογένειά του. Όπως αποκάλυψε πρώτα έκανε επιτυχία και δισκογραφία και μετά τον είδαν οι γονείς του να τραγουδάει ζωντανά (δείτε εδώ το πραγματικό του επίθετο).

Με βουρκωμένα μάτια αναφέρθηκε ο τραγουδιστής στον μπαμπά του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή αποκαλύπτοντας πως είχαν μια πολύ ιδιαίτερη και δεμένη σχέση οι δύο τους, όπως αντίστοιχα έχει σήμερα με τη μητέρα του.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Μπάση μιλώντας για τον πατέρα του

«Αυτό που ήθελα να κάνω από μικρός και ήταν το μυστικό μου, δεν τολμούσα να το πω ήταν το τραγούδι. Ήταν λίγο παρεξηγημένο στην εποχή εκείνη να λες θέλω να γίνω τραγουδιστής.

Πρώτα έκανα επιτυχία, δισκογραφία, έκανα τους ψίθυρους καρδιάς και μετά ήρθαν να με δουν μετά από κοντά. Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήθελε να φύγω από το χωριό, με ήθελε εκεί. Αυτό που θέλουν περισσότερο οι γονείς. Με είδαν μετά από 7 χρόνια όταν πια είχα μια πορεία μικρή για την εποχή.

Το βράδυ που ήρθαν οι γονείς μου περίεργα ήταν τα συναισθήματά μου. Έβλεπα τους γονείς μου που ήταν συγκινημένοι, ήρθαν και με είδαν σε μια συνεργασία που είχα με τη Χάρις Αλεξίου και τον Χρήστο Νικολόπουλο - σε μία υπερπαραγωγή - και είδαν ένα υπερθέαμα που δεν το πίστευαν ότι συμβαίνει. Το θυμάμαι αυτό.

Μέχρι να περάσουν επτά χρόνια και να έρθουν να με δουν οι γονείς μου, καμάρωναν για εμένα. Συγκινούμαι γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και δέκα χρόνια. Τον θαύμαζα τον πατέρα μου είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Του είχα αδυναμία. Και στη μάνα μου έχω αδυναμία. Ο πατέρας μου ήταν πολύ ευσυγκίνητος και είδα πώς με καμάρωνε εκείνη την βραδιά, αναθεώρησε τον φόβο του για τον χώρο. Ήταν μια δυνατή στιγμή για τη σχέση μας. Ήταν υπερήφανος. Του άρεσε όλη η διαχείριση που έκανα σε αυτόν τον χώρο», είπε ο Δημήτρης Μπάσης.