«Κριτίκαρε τον εαυτό του, δεν ήθελε να...» - Η αποκάλυψη της Λυδίας Φωτοπούλου για το Νίκο Σεργιανόπουλο

«Όταν έχασα τη μητέρα μου ήμουν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Κριτίκαρε τον εαυτό του, δεν ήθελε να...» -  Η αποκάλυψη της Λυδίας Φωτοπούλου για το Νίκο Σεργιανόπουλο

Η Λυδία Φωτοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς τόσο της μικρής οθόνης, όσο και της θεατρικής σκηνής. Έχει αποδείξει, ότι δεν την εμποδίζει τίποτα από το να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της, αλλά και να τοποθετηθεί για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, όταν της ζητηθεί η γνώμη της (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει για το γιο της).

Το ίδιο έκανε και σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και το δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώιμα χρόνια της καριέρας της, καθώς και στη σχέση της με τον αδικοχαμένο ηθοποιό, Νίκο Σεργιανόπουλο.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Λυδίας Φωτοπόύλου στην εκπομπή "Πάμε Δανάη"

«Όταν έχασα τη μητέρα μου ήμουν 14 ετών και όταν έφυγε ο πατέρας μου ήμουν 21. Τα χρόνια, που έζησα με τον πάτερα μου, ήταν χρόνια προστριβής, ήταν και η εφηβεία. Δεν είχα που να σταθώ, με το θέατρο κάθισαν μέσα μου τα πράγματα, αλλά την στιγμή που έγινε αυτό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Το σκέφτομαι με λύπη πλέον, αλλά κάπως τον ζόρισα παρόλο που εκείνος ήταν πολύ γλυκός. Όταν έφυγε η μητέρα μου ήταν δύσκολο και για τους δύο, άλλα εγώ είχα μία ζωή μπροστά μου, ο πατέρας μου ξαναέμενε μονός του, καθώς χήρευε για δεύτερη φορά, ο καημένος», είπε για τις απώλειες των γονιών της.

«Το φως στη ζωή μου ήρθε από το θέατρο, από την υποκριτική, στάθηκα τυχερή, γιατί ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ανεβαίνω στη σκηνή. Η οικογένειά μου ήταν πολύ ανοιχτή, δε θυμάμαι να ακούω στο σπίτι μας κουτσομπολιά, ποτέ δεν σκέφτηκα, γιατί κάποιος κάνει κάτι. Έλεγα, ότι στο θέμα της αγάπης και των επιλογών, κάποιος κάνει κάτι γιατί του αρέσει, μου ήταν πάρα πολύ φυσικό, ότι κάποιος κάνει κάτι που δεν το κάνω εγώ», συμπλήρωσε για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο του θεάματος.

«Έζησα με τον Νίκο τα χρόνια πριν γίνει διάσημος, στη Θεσσαλονίκη, στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος, βλέπαμε τα Όσκαρ και ο Νίκος το ονειρευόταν αυτό. Ήμασταν γείτονες, τρώγαμε μαζί, μιλούσαμε, ήταν ωραία εκείνα τα χρόνια, αλλά ο Νίκος κριτίκαρε τον εαυτό του. Δεν ήθελε να παραδεχτεί το ωραίο, που είχε μέσα του, τον ποιον αγαπάει. Δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω, γιατί για τον Νίκο οι επιλογές του ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ, ήταν δύσκολο για εκείνον», εξομολογήθηκε για το Νίκο Σεργιανόπουλο.