Χωρίς συχνή και εντατική γυμναστική - Οι αναλογίες της Ζόζεφιν με αποκαλυπτικό κορμάκι ''κόβουν'' την ανάσα

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Ζόζεφιν μέσα από σκληρή δουλεία, πίστη και επιμονή σε αυτό που κάνει έχει αναδειχθεί στη Νο1 pop Ελληνίδα τραγουδίστρια της ηλικίας της - με τις επιτυχίες που κυκλοφορεί η τραγουδίστρια να διαδέχονται η μία την άλλη.

Εκτός από την πολύ καλή φωνή που διαθέτει η Ζόζεφιν θα λέγαμε με ευκολία πως έχει όλο το πακέτο. Τα looks που επιλέγει είναι σύγχρονα και πολύ εκκεντρικά, καθώς παράλληλα διακρίνεται για τις χορευτικές τις επιδόσεις.

Τα σχόλια για την πρόσφατη εμφάνισή της στο Mad walk 2023 ήταν πολύ θετικά με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει μία σειρά φωτογραφιών από το act της στο instagram σχολιάζοντας το πόσο καλά διατηρείται το σώμα της χωρίς εντατική γυμναστική (δείτε την εδώ να τραγουδάει full in love με τον Νίνο).

Οι νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Ζόζεφιν

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πότε έκανα γυμναστική τελευταία φορά αλλά καλά κρατιέμαι …
Mad walk 2023 with my lovely @celiakritharioti», έγραψε η Ζόζεφιν.

Τα τρυφερά λόγια της για τον Νίνο

«O Νίνο είναι ο άνθρωπος μου και αυτές τις στιγμές είναι πολύ σημαντικό να είναι διπλά μου. Κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπος μου από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε» ανέφερε αρχικά.

«Η μαμά μου έχει γυρίσει, Δεν με αφήνει από το πλευρώ της, την θέλω παντού μαζί μου. Όσο μεγαλώνω την θέλω πιο πολύ κοντά μου. Τον Νίνο τον έχει γνωρίσει», είχε πειη τραγουδίστρια στην κάμερα του Happy Day.