«Η μαμά μου μου είπε "Αν ποτέ κάνεις παιδί και βγει κορίτσι, μην..."» - Η αποκάλυψη του Μακαλιά για το όνομα της κόρης του με την Ψυχράμη

Πότε θα γίνει η βάφτιση;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 18/12. Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του με την Αντιγόνη Ψυχράμη και την καθημερινότητά τους με δύο παιδιά πλέον.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στις ετοιμασίες για την βάφτιση της κόρης του, οι οποίες είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις και για το όνομα που εκείνη θα πάρει και την επιθυμία της μητέρας του σχετικά με αυτό.

Δείτε επίσης: «Τσακωνόμαστε πάρα πολύ συχνά» - Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για τον γάμο με τον Δημήτρη Μακαλιά

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για το όνομα της κόρη του

«Η μπέμπα είναι 10 μηνών και ο Χάρης 6 χρονών. Του μοιάζει πάρα πολύ. Η σχέση τους είναι καλή. Ξεκινήσαμε ανάποδα, γιατί για τον Χάρη ήταν σα να μην υπάρχει η μπέμπα, αλλά σιγά σιγά η κατάσταση βελτιώθηκε και τώρα την λατρεύει, της κάνει πράγματα για να γελάσει. Ο Χάρης ως μωρό ήταν πιο της αγκαλιάς, αυτή είναι λίγο πιο ανεξάρτητη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς για τα παιδιά του.

Για τη βάφτιση, επισήμανε: «Πρέπει να βρούμε πρώτα το όνομα, μετά, εν καιρώ, νονό/α. Το όνομα θα βγει κάπως, κάτι θα γίνει και θα το καταλάβουμε ότι αυτό θα είναι. Την αποκαλούμε με διάφορα ονόματα, δεν μας ταιριάζει ακόμα κανένα. Στον Χάρη δώσαμε το όνομα του μπαμπά μου. Δεν το ζήτησα, η Αντιγόνη το πρότεινε και είπα "άμα το θέλεις τόσο πολύ...Ό,τι θέλεις, μη πιεστείς". Στη μπέμπα δεν θα δώσουμε όνομα μαμάς. Της δικιάς μου μητέρας είναι Ανδρεάς, της Αντιγόνης, Μαριάνθη, και τα δύο μας δυσκολεύουν για να τα δώσουμε στη μικρή. Η μαμά μου μου είπε "Αν ποτέ κάνεις παιδί και βγει κορίτσι, μην αγχωθείς με το όνομα, μη δώσεις, σε παρακαλώ, το όνομά μου. Μη δυσκολευτεί άλλο ένα παιδί, όπως εγώ". Μου το ξεκαθάρισε».

Δείτε επίσης: Έχει ενιαίο σαλόνι με μοντέρνα κουζίνα, αναπαυτικούς καναπέδες και τεράστια βεράντα - Το ζεστό σπίτι του Δημήτρη Μακαλιά & της Αντιγόνης Ψυχράμη