«Τσακωνόμαστε πάρα πολύ συχνά» - Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για τον γάμο με τον Δημήτρη Μακαλιά

Η καθημερινότητα με δύο παιδιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τσακωνόμαστε πάρα πολύ συχνά» - Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για τον γάμο με τον Δημήτρη Μακαλιά

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, παραχώρησε την Τετάρτη 11/10 η Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο που έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη δεύτερη γέννα της, για την συμπεριφορά του γιου της απέναντι στην κόρη της (δείτε την εδώ), αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η ηθοποιός εξήγησε πως με τον σύζυγό της, τσακώνονται αρκετά συχνά, γιατί είναι και οι δύο πολύ έντονοι ως χαρακτήρες, παρόλα αυτά λατρεύουν ως ένας τον άλλο και είναι ευγνώμονες που είναι μαζί σε αυτή τη ζωή και μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για τη ζωή με τον Δημήτρη Μακαλιά και τα 2 τους παιδιά

«Ακόμα δεν έχω βρει όνομα για την κόρη μου. Δοκιμάζω διάφορα ονόματα, αλλά δεν της ταιριάζει τίποτα, δεν ξέρω γιατί. Είναι μία κούκλα, είναι ίδια ο γιος μου, κατάξανθη με γαλάζια μάτια. Καμία σχέση με εμένα και τον Δημήτρη. Η περίοδος αυτή είναι πολύ κουραστική, αλλά και μαγική συγχρόνως. Το κοριτσάκι μου είναι 11 μηνών, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, αλλά και ρουφηγμένη. Πιστεύω ότι σιγά –σιγά θα βρεθεί η ισορροπία μέσα μου. Ο μεγάλος μας γιος ζήλευε στην αρχή, έκανε για μία εβδομάδα ότι δεν υπήρχε το μωρό στο σπίτι. Σιγά σιγά έχει γίνει παράδειγμα αδερφού, τη λατρεύει, αλλά έχει και τις στιγμές του», ανέφερε αρχικά.

Για τον καλό της είπε: «Δεν με είχα φανταστεί ούτε μαμά, ούτε παντρεμένη, όλα προέκυψαν και γι' αυτό νομίζω πέτυχε η συνταγή. Είναι υπέροχος άνθρωπος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Είναι βοηθητικός στα πάντα, είναι δίπλα μου στα πάντα. Στηρίζει εμένα και τα παιδιά. Πρώτα κοιτάζει εμάς και μετά τον εαυτό του. Αυτό σπανίζει. Τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου. Νομίζω κι εκείνος θα έλεγε τα ίδια για εμένα.

Έχουμε φοβερή ένταση ανάμεσά μας. Είμαστε και οι δύο έντονοι ως χαρακτήρες οπότε στην καθημερινότητα τσακωνόμαστε πάρα πολύ συχνά. Το καλό είναι ότι τσακωνόμαστε, αλλά λύνεται μετά. Στην αρχή τσακωνόμουν μόνη μου, αλλά τον έβαλα στη διαδικασία να τσιτώνει κι αυτός, οπότε τώρα γίνεται πιο σωστός ο τσακωμός. Στην αρχή δεν έλεγα σ’ αγαπώ στον Δημήτρη. Τώρα με τα παιδιά έχω ανοίξει» (δείτε εδώ γιατί πήγαν σε ειδικούς για τον γάμο τους).