Η μπέμπα της έχει μεγαλώσει πολύ - Η τρυφερή φωτογραφία της Αντιγόνης Ψυχράμη με την 8 μηνών κόρη της στην παραλία

Με κορδέλα στα μαλλιά και μάγουλα για φίλημα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αντιγόνη Ψυχράμη
Instagram / Αντιγόνη Ψυχράμη

"Λιώνει" για τα παιδιά της η Αντιγόνη Ψυχράμη και αυτό το διάστημα απολαμβάνει τον χρόνο που περνά μαζί τους, ιδιαίτερα μετά την γέννηση της κόρης της, καθώς παρατηρεί την μεταξύ τους σχέση, όσο είναι ακόμα πολύ μικρά. Συχνά, μάλιστα, μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Δείτε επίσης: «Θα χωρίζαμε στον αέρα και όχι...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την σύζυγο του, Αντιγόνη

Την Παρασκευή 28/7 δημοσίευσε μία φωτογραφία της αγκαλιά με την 8 μηνών μπέμπα της, από το μπάνιο τους στην παραλία, η οποία έκανε για πρώτη φορά τις βουτιές της στην θάλασσα για πρώτη φορά φέτος, και ξετρέλανε τους ακόλουθούς της με το γλυκό της προσωπάκι και την κορδέλα που φορούσε στα μαλλιά (δείτε εδώ το παιδικό της δωμάτιο).

Η τρυφερή φωτογραφία της Αντιγόνης Ψυχράμη με την κόρη της

Αντιγόνη Ψυχράμη κόρη
Instagram / Αντιγόνη Ψυχράμη

Οι επισκέψεις στον ψυχολόγο μετά τον ερχομό της

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε δηλώσεις στο Mega και στην εκπομπή Ελένη, οι οποίες προβλήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12 με τον ηθοποιό - παρουσιαστή να μιλάει πολύ ανοιχτά για το κομμάτι της οικογένειας.

Εκείνος και η Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία μάλιστα πολύ πρόσφατα μεγάλωσε με τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Ο Χάρης ήταν ο πρώτος τους γιός, ο οποίος πλέον έχει και παρέα μέσα στο σπίτι δηλώνοντας ο Μακαλιάς σχετικά με αυτήν την αλλαγή, πως δεν ήταν η πιο εύκολη για τον μικρό (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Μακαλιά με το που ήρθε η κόρη του στον κόσμο).

Έτσι λοιπόν, ο Μακαλιάς και η Ψυχράμη με σκοπό να γίνει η μετάβαση όσο πιο ομαλή για το πρώτο μέλος της οικογένειάς τους, αποφάσισαν να επισκεφτούν ειδικό και μάλιστα παιδοψυχολόγο.

«Η κόρη μας γεννήθηκε στις 22 Νοέμβριου. Έχω συνηθίσει τα ξενύχτια, είμαι ετοιμοπόλεμος. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι με τη μικρή. Νομίζαμε ότι τα έχουμε όλα έτοιμα, άλλα είχαμε ξεχάσει ποσά πράγματα χρειάζονται.

Ο Χάρης αρχικά ήταν πολύ θετικός στην ιδέα ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, μετά πέρασε μία περίοδο άρνησης και τώρα τη χαϊδεύει και της μιλάει. Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού. Συζητάμε τα συναισθήματά μας με τον Χάρη και του δίνουμε χώρο.

Φροντίζουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας με την Αντιγόνη. Είναι ευαίσθητη η περίοδος για μία μανούλα που μόλις γέννησε. Θεωρώ ήρωα την Αντιγόνη όπως κάθε μητέρα. Την βλέπω πάνω από το μωρό μερικές φορές και δακρύζω», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.