Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ...» - Χλεύασαν και κορόιδεψαν τον πρωταγωνιστή του Milky Way έξω από το κτίριο της ΕΡΤ

Η δημόσια "καταγγελία" του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ...» - Χλεύασαν και κορόιδεψαν τον πρωταγωνιστή του Milky Way έξω από το κτίριο της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, ήταν ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας 18/12. Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της σειράς του MEGA, Milky Way, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του λόγω της σεξουαλικότητάς του.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πως ακόμη και πριν μπει στο κτίριο που γυρίζεται η εκπομπή, δέχθηκε ομοφοβική επίθεση από αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από αυτό. Η δήλωσή του αυτή άφησε άναυδους και αμήχανους τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Σοκ στο Στούντιο 4 με την καταγγελία του Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου από το Milky Way

«Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο - έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ - και καθώς προχωρούσα σαφώς και έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, με τον παρουσιαστή "παγωμένο" να του απαντά: «Δεν μου φαίνεται απίστευτο. Θλιβερό μου φαίνεται λίγο...».

«Εμένα μου φαίνεται, γιατί δεν ήταν και ανώνυμοι», πρόσθεσε με την σειρά της, φανερά εκνευρισμένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Και έπειτα ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος ξεκίνησε να μιλά για την οικογένειά του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια κοντά σε αυτή: «Μεγάλωσε σε μία οικογένεια με έναν πατέρα, δεν υπήρχε μητέρα, και δύο αδέρφια, οπότε έζησα πολύ έντονα την πατριαρχία. Η μητέρα μου έκανε μια άλλη οικογένεια και αποφασίστηκε να μεγαλώσω με τον πατέρα μου. Από τα 6 ζούσα με τον πατέρα μου, με την αδερφή μου την Κατερίνα και τον μικρό μου αδερφό, τον Αλέξανδρο. Μεγάλωσα σε μία αρκετά λαϊκή οικογένεια με λαϊκά πρότυπα, ο πατέρας μου ήρθε από ένα χωριό της Άρτα, ήρθε εδώ σε μεγαλύτερη ηλικία, αυτοδημιούργητος, ασχολήθηκε με την οικοδομή, έβγαλε λεφτά...», ανέφερε.

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν εκφραζόμουν, η αλήθεια είναι. Δεν καταλάβαινα τι μου συμβαίνει και δεν είχα παραδείγματα γύρω μου ούτε ανθρώπους να ρωτήσω. Στο σχολείο ήμουν το περίεργο παιδί. Ήθελα να περνάω αόρατος, αλλά δεν το κατάφερνα. Περίμενα να φτάσω 18 και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Δεν μπορούσα να δοκιμάσω πράγματα, δεν υπήρχε το πλαίσιο. Δεν ένιωθα άνετα να φλερτάρω με αγόρια. Αυτό που συνέβαινε με άλλους δεν μπορούσα να το ζήσω».

Δείτε επίσης: «Ως gay αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια έπρεπε να "συμμορφωθώ", θεωρούσα ότι είμαι χαλασμένος» - Η εξομολόγηση του πρωταγωνιστή Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή: «Λένε "έχεις ανάγκη να φιληθείς στον δρόμο;". Όχι δεν έχω ανάγκη, αλλά άμα μου βγει να μην φοβάμαι ότι αν φιληθώ θα κινδυνεύσω».