«Τι ανίκανη γυναίκα. Ανίκανη!» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Παναγιώταρου φώναζε στο πλατό του ΣΚΑΙ

«Δε κάνεις για τίποτα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι ανίκανη γυναίκα. Ανίκανη!» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Παναγιώταρου φώναζε στο πλατό του ΣΚΑΙ

Στα εορταστικό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" βρέθηκαν την Δευτέρα 18/12 η Δήμητρα Αλεξάνδράκη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Είναι πολύ καλές φίλες, όμως την ώρα που η πρώτη έδινε οδηγίες στη δεύτερη "άναψαν τα αίματα" και οι φωνές τους ηχούσαν σε όλο το στούντιο.

Η μελαχρινή επιχειρηματίας και μοντέλο ήταν ανήσυχη και επιθυμία της ήταν να βγάλουν ένα πραγματικά καλό πιάτο, όμως έβλεπε πως η συμπαίκτριά της δεν ακολουθούσε σωστά τις οδηγίες και χόρευε παράλληλα. Τότε εκείνη τις έβαλε τις φωνές. Φυσικά, στο πλαίσιο της πλάκας!

Δείτε επίσης: «Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου...» - Χείμαρρος η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάτω από την ανάρτηση της Παναγιώταρου

Οι φωνές της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Παναγιώταρου

«Δεν την μπορώ, σας το ορκίζομαι. Είσαι ακατάλληλη, ειλικρινά σου μιλάω. Δε κάνεις για τίποτα», της είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να απαντά: «Αγάπη μου, η διαφορά μας είναι ότι εγώ μαγειρεύω με νάζι, χάρη και τσαχπινιά».

Η πρώτη, μόλις της έδωσαν λίγο χρόνο προκειμένου να μπει στην κουζίνα και να "σώσει" την κατάσταση, έβαλε πάλι τις φωνές στη φίλη της: «Τι ανίκανη γυναίκα. Ανίκανη!».

Η αναφορά στον χωρισμό της με τον Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 20/5 η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της φίλης της, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα.

«Όσον αφορά την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα και κάνουμε παρέα, δουλεύουμε και μαζί με την Αλεξάνδρα, κάνουμε διάφορες συνεργασίες, θα σου πω αυτό. Όπως δεν θα ήθελα εγώ στην θέση της να μου κάνουν το ίδιο, δεν θα το έκανα κι εγώ ποτέ. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος με εμπιστεύεται και μου εκμυστηρεύεται πράγματα, δεν θα τα έλεγα ποτέ. Ένας χωρισμός για κανέναν άνθρωπο δεν είναι εύκολος, ούτε αρεστός, ούτε ευχάριστος. Για να συμβαίνει όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Λόγοι οι οποίοι είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα άτομα στα οποία συμβαίνει», είπε.