«Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου...» - Χείμαρρος η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάτω από την ανάρτηση της Παναγιώταρου

Το όλο νόημα σχόλιό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
NDP / Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ακούγεται πολύ έντονα σε κάθε εκπομπή αυτές τις ημέρες, εξαιτίας των αναρτήσεων της ίδιας και του πρώην της, Στάθη Σχίζα, και τα υπονοούμενα που μπορεί να κρύβει η κάθε μία από αυτές για τον χωρισμό τους (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του νικητή του Survivor 5).

Υπάρχει όμως μία ανάρτηση της ξανθιάς infulencer, η οποία μπορεί να μην τράβηξε το ενδιαφέρον των media, αλλά προκάλεσε την αντίδραση της Δήμητρας Αλεξάνδράκη. Οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες και έτσι μόλις η τελευταία παρατήρησε το σχόλιο της πρώτης, θέλησε να κάνει μία δήλωση για την ίδια.

Το όλο νόημα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξάνδράκη και η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώταρου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με εσώρουχα και έγραψε στην λεζάντα: «Διαλέγω τον εαυτό μου» και η απάντηση της Αλεξανδράκη ήταν η εξής:

«Τελικά έπρεπε πολύ πιο νωρίς να κάνεις αυτή την επιλογή, μα πως να το φανταστείς; αλλά… ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο! Ο κάθε ένας θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του! Αργά ή γρήγορα».

Και η ίδια πρόσθεσε: «Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου δε βγαίνει ούτε στους 90 βαθμούς…».

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε εδώ οι φίλοι για να τον στηρίξουμε» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Σχίζας μετά το χωρισμό του με την Παναγιώταρου

Αλεξάνδράκη σχόλιο σε Παναγιώταρου

Φανερά ανανεωμένη στη Μύκονο η influencer

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και αυτό σημαίνει πως πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μάλιστα, είναι μία από τους διάσημους που αποφάσισαν να φύγουν από νωρίς για διακοπές και επέλεξε το νησί των ανέμων, που δεν είναι άλλο πέρα από την Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε γνωστή παραλία του νησιού, με την ίδια να κυκλοφορεί φανερά ανανεωμένη, ένα μήνα μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα (τον οποίο συνάντησε σε βάφτιση και εκείνος έκανε κίνηση προς το μέρος της), ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω. Επέλεξε φούξια μαγιό με μπλε λεπτομέρειες στα λουράκια, κιμονό στην ίδια απόχρωση, ενώ μέχρι και τα γυαλιά ηλίου της ταίριαζαν με το όλο σύνολο.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα αξεσουάρ, όπως είναι τα βραχιόλια στα χέρια, ωστόσο ολόκληρη η παραλία την κοίταζε για το καλλίγραμμο σώμα της και τα επίσης γυμνασμένα πόδια της .

Διαβάστε επίσης: Υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ το μήνα - Το ποσό που μπορεί να αγγίξει το ενοίκιο του νέου ρετιρέ της Παναγιώταρου

undefined

undefined