«Την πρώην σύντροφό μου...» - Το νέο story του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τα ''καρφιά'' του

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έζησαν έναν έντονο και φλογερό έρωτα, που απασχόλησε τα μέσα σήμερα όμως δεν είναι πια μαζί κάτι, που το ζευγάρι δε θέλησε να επιβεβαιώσει εξ αρχής.

Μέσα από δηλώσεις, που κάνει τόσο ο ένας όσο και ο άλλος σε κάμερες μιλάνε πιο ανοιχτά για το χωρισμό τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, ποιος ήταν ο λόγος και τι συνέβη εν τέλει.

Τα social media μιλάνε καμία φορά από μόνα τους, καθώς βλέπουμε πολλά insta stories και από τους δύο με στιχάκια, που θεωρούνται ''καρφιά''. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτό, που έκανε ο Σχίζας την Τετάρτη (21/6).

Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας με ένα νέο story ο επιχειρηματίας θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως κάνενα post δεν πηγαίνει στην Αλεξάνδρα.

Το story του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σχίζας

Οι τελευταίες δηλώσεις της Παναγιώταρου για το Σχίζα

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6 πραγματοποιήθηκαν στο Γήπεδο Tae Kwon Do τα Mad Video Music Awards 2023 κι εννοείται πως το Youweekly.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε κάθε δευτερόλεπτο (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά ντουέτα). Πληθώρα επωνύμων περπάτησαν το κόκκινο χαλί, μεταξύ αυτών και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Με τον Mente είμαστε φιλαράκια, είναι φοβερό παιδί, οπότε μπορεί και να μας ξαναδείτε μαζί αφού κάνουμε παρέα, από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερη. Με ενοχλεί που μου χρεώνουν σχέσεις συνεχώς γιατί από ένα σημείο και μετά σκέφτεσαι που να βγω να φάω», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Σε έναν χωρισμό δεν μπορείς να ξέρει τι γίνεται όταν η πόρτα κλείνει. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει αν εκθέτω τους συνανθρώπους μου ακόμα κι όταν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία θα είναι όλη υπέρ μου, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αυτό θα πω», δήλωσε ενώ όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν έχει επικοινωνία με τον Στάθη εκείνη απάντησε «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτόν τον άνθρωπο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του Survivor 5 και επιχειρηματίας βρισκόταν, επίσης, στα βραβεία αλλά με άλλη παρέα...