MAD VMA 2023: Δεν έχει ξαναγίνει - Όλες οι "καυτές" εμφανίσεις πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Φουρέιρα, Μάστορας και...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MAD VMA 2023: Δεν έχει ξαναγίνει - Όλες οι

Τα MAD VMA 2023 μπορεί προβληθούν στην τηλεόραση αρκετές ημέρες μετά την ολοκλήρωσή τους, ωστόσο το YOUWEEKLY βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/6 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, παρακολούθησε όλες τις εμφανίσεις και έχει εξασφαλίσει υλικό από τις πιο "δυνατές"!

Η Αναστασία, που έγινε γνωστή την τελευταία χρονιά, μέσα από τα viral τραγούδια της στο Tik Tok, εμφανίστηκε μαζί με τον Ζόζεφιν πάνω στη σκηνή, και αυτό σημαίνει πως "σείστηκε" ολόκληρο το στάδιο από τις ερμηνείες αλλά και τον χορό τους.

Οι "καυτές" εμφανίσεις στη σκηνή των MAD VMA 2023 πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Μεγάλο χαμό έκαναν και οι Μέλισσες, με τον Χρήστο Μάστορα να ερμηνεύει το καινούριο τραγούδι της μπάντας, το οποίο έχει γίνει και ο τίτλος της περιοδείας τους.

Διαβάστε επίσης: Ταρακουνήθηκε όλο το γήπεδο - Πανικός με τον χορό του Σάκη Ρουβά στην πίστα

Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η "Παναγία", όπως την αποκαλούν πολλοί, Ελένη Φουρέιρα, η οποία αποκάλυψε μόλις κέρδισε ένα από τα πολλά βραβεία της, πώς και πότε έμαθε για την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η εμφάνιση της Καλομοίρας

Η Καλομοίρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς πλέον είναι coach στο Just The 2 of Us, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε και την εμφάνισή της στα MAD VMA 2023. Η ίδια, δηλαδή, αφού πέρασε από το χαλί έξω από το Tae Kwon Do, μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία παιδιά τους (δείτε τους εδώ όλους μαζί αγκαλιά), ανέβηκε στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου και ερμήνευσε το Cha Cha Cha που έκανε χαμό στην Eurovision φέτος.

Μετά την εμφάνισή της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου έδειχνε την αντίδραση των παιδιών της καθώς την παρακολουθούσαν, όπως και του καλού της, οι οποίοι την χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν από την κερκίδες για εκείνη.