«Με καταλερωμένη την φωλιά...»: Η ανάρτηση - καρφί του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Στα μαχαίρια το πρώην ζευγάρι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτό τον άνθρωπο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε τι άλλο είπε εδώ) όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, κι εκείνος με την σειρά του φαίνεται να της απαντά μέσα από τα social media και πιο συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο επιχειρηματίας και κάποτε νικητής του Survivor δημοσίευσε στα stories του ένα quote που κάθε άλλο παρά τυχαίο δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς.

Στην εκπομπή, δε, Breakfast at star, αναφέρθηκαν ξεκάθαρα σε ανάρτηση καρφί για την Αλεξάνδρα...

Η ανάρτηση του Στάθη Σχίζα

«Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη την φωλιά πασχίζουν να βρουν λεκέδες στη δική σου», έγραφε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως από τις τελευταίες τους εμφανίσεις - δηλώσεις αλλά και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR το άλλοτε πρώην αλλά αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πλέον πως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις...

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά ο επιχειρηματίας ανέβασε νέο post ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα...

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Ότι ανεβάζω στον προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά την πρώην σύντροφό μου.. Μην δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν.. Σας ευχαριστώ πολύ»

«Με καταλερωμένη την φωλιά...»: Η ανάρτηση - καρφί του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

«Στην επόμενη σχέση μου θα...»

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος παραχώρησε μερικές δηλώσεις που προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Τετάρτης 7/6. Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες παραπάνω γι' αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε στις φήμες που την θέλουν σε νέα σχέση με τον Mente Fuerte για τις οποίες ξέσπασε εκείνη (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν την ακολουθεί ποια και ποια θα είναι τα βήματά του στην επόμενη σχέση του (δείτε εδώ ποιες φωτογραφίες της έχει ακόμα στο προφίλ του στα social media).

«Δεν ξέρω αν ισχύει ότι η Αλεξάνδρα είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, εγώ ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, μιλάμε για τα τυπικά γιατί μέναμε μαζί και υπάρχουν και κάποια πρακτικά που πρέπει να λύσουμε, δεν είμαστε εχθροί. Περάσαμε ωραίες στιγμές και κρατάμε αυτές», είπε αρχικά.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Το block που έκανα ήταν της στιγμής, εγώ είμαι άνθρωπος που όταν θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να βλέπω πράγματα, με επηρεάζει. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά οπότε θα δούμε».

Και κατέληξε για την προσωπική του ζωή: «Στην επόμενη σχέση μου θα είμαι πιο προσεκτικός και είναι πολύ πιθανό να μην είναι και από τον χώρο, όταν και αν».