«Είμαστε εδώ οι φίλοι για να τον στηρίξουμε» - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Σχίζας μετά το χωρισμό του με την Παναγιώταρου

Αποκάλυψη πολύ κοντινού προσώπου του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 21/6 ο Νίκος Γιάννης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωνιάτικα με τον γυμναστική να σχολιάζει σε πρώτη φάση όσα συμβαίνουν στο Survivor all star λίγο πριν το μεγάλο τελικό.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τη σχέση του με το Στάθη Σχίζα με τον οποίο παραμένει ακόμα και σήμερα πολύ κοντά, ενώ δεν έλειψε και το σχόλιο του για την προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης: «Την πρώην σύντροφό μου...» - Το νέο story του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τα ''καρφιά'' του

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Γιάννη για τον Στάθη Σχίζα

«Φυσικά και μιλάω με τον Στάθη, κάθε μέρα. Ο Στάθης είναι...πως είναι όταν βγαίνεις από μία σχέση, που τα έχεις δώσει όλα, ψυχολογικά θα έχεις πέσει κάπως, αλλά είμαστε εδώ οι φίλοι για να τον στηρίξουμε και να ανέβει πάλι. Πιστεύω ότι στη φάση, που χρειάζεται να μείνει μόνος του, να βρε τον εαυτό του και να μπει πάλι σε κάτι καινούργιο», είπε ο Νίκος Γιάννης.

Οι τελευταίες δηλώσεις της Παναγιώταρου για το Σχίζα

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6 πραγματοποιήθηκαν στο Γήπεδο Tae Kwon Do τα Mad Video Music Awards 2023 κι εννοείται πως το Youweekly.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε κάθε δευτερόλεπτο (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά ντουέτα). Πληθώρα επωνύμων περπάτησαν το κόκκινο χαλί, μεταξύ αυτών και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Σε έναν χωρισμό δεν μπορείς να ξέρει τι γίνεται όταν η πόρτα κλείνει. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει αν εκθέτω τους συνανθρώπους μου ακόμα κι όταν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία θα είναι όλη υπέρ μου, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αυτό θα πω», δήλωσε ενώ όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν έχει επικοινωνία με τον Στάθη εκείνη απάντησε «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτόν τον άνθρωπο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής του Survivor 5 και επιχειρηματίας βρισκόταν, επίσης, στα βραβεία αλλά με άλλη παρέα...