Ταξίδι στην Ιαπωνία για δύο - Το τρυφερό φιλί του Snik στη σύντροφό του, οι βόλτες και τα φαγητά στο Τόκιο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Snik
Instagram / Snik

Ο Snik εδώ και μήνες φαίνεται πως περνά μία πολύ όμορφη περίοδο όσον αφορά στα προσωπικά του, αφού έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής από την Αρμενία. Ο λόγος για την Marta Aharonian. Από την πρώτη στιγμή παρουσίασαν την σχέση τους στα social media και καθημερινά μοιράζονται τις στιγμές τους με τους ακόλουθούς τους, χωρίς να έχουν άγχος.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, έκαναν ένα ταξίδι στην άλλη άκρη, φτάνοντας μέχρι την Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο και τα βίντεο από τις βόλτες τους και τα φαγητά που έτρωγαν στα εστιατόρια έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα από το προφίλ της αγαπημένης του τράπερ στο Tik Tok. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, φαίνεται το φιλί του καλλιτέχνη στο μάγουλο της καλής του.

Δείτε επίσης: Η χλιδάτη ζωή με τα χιλιάρικα που ξοδεύει καθημερινά & τα ταξίδια - Η τρυφερή έκπληξη στην σύντροφό του για τα γενέθλια της

Τα τρυφερά στιγμιότυπα από το ταξίδι του Snik με την σύντροφό του στην Ιαπωνία

Η δημόσια έξοδός τους πριν γίνει γνωστό πως είναι ζευγάρι

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ωστόσο τον είχε εντοπίσει πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, στη Βουκουρεστίου συγκεκριμένα, και ήταν με καινούρια παρέα. Στο πλευρό του, δηλαδή, βρισκόταν μία άκρως εντυπωσιακή κοπέλα, με σκούρα καστανά μαλλιά και γυμνασμένο σώμα, με την οποία ήταν αρκετά κοντά, συζητούσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα βλέμματα γύρω τους.

Ήταν, επομένως, αρκετά διαχυτικοί, όμως δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για το νέο του έρωτα ή είναι απλώς φίλοι / γνωστοί. Εκείνη φορούσε ένα μίνι λευκό φόρεμα και στο πρόσωπό της είχε μεγάλα εκκεντρικά γυαλιά, ενώ εκείνος φορούσε ριγέ αμάνικο μπλουζάκι, μακρύ τζιν με πολύχρωμα σχέδια, bucket hat και τσάντα γνωστού οίκου μόδας.

Δείτε επίσης: «Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπάσταρδοι» - Άγριο ξέσπασμα από τον Snik

Snik βόλτα

TAGS