The 2night show: Το αφιερωματικό βίντεο και η τούρτα - Η έκπληξη για τα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η συγκίνηση του στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Το αφιερωματικό βίντεο και η τούρτα - Η έκπληξη για τα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε 50 ετών πριν από λίγες ημέρες και το βράδυ της Δευτέρας 18/12 είδαμε την έκπληξη που του έκαναν στο πλατό του The 2night show οι συνεργάτες του μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Ο floor manager της late night εκπομπής του ΑΝΤ1 - με τον οποίο έχουν και φιλικές σχέσεις - εμφανίστηκε στο πλατό με μια εντυπωσιακή σοκολατένια τούρτα που έγραφε 50.

Η έκπληξη στο The 2night show για τα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Επίσης στο πλατό στόλισαν μπαλόνια, ενώ έπαιξε και ένα αφιερωματικό βίντεο για όλα τα χρόνια καριέρας του στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης εικόνες από το πάρτι για τα γενέθλια του και την αποκάλυψη για τον γιο του!

Έτσι ξεκίνησε η καριέρα του

Το 2001, ύστερα από 10 σεζόν σε δύο σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να εγκατασταθεί και να εργαστεί στην Αθήνα παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Εκεί ξεκίνησε να παρουσιάζει την σατιρική εκπομπή "Στην Πρίζα" μαζί με τους Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Στεργίου. Η εκπομπή δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε λίγους μήνες μετά. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή "Chilli" στο ίδιο κανάλι μαζί με τους Βαγγέλη Περρή και Τάκη Γιαννούτσο.

Το 2002 πήρε μεταγραφή στο Mega Channel παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2002-2003 ανέλαβε την παρουσίαση των δύο πρώτων κύκλων του reality "Η Φάρμα" ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε την ταξιδιωτική εκπομπή "Όμορφος Κόσμος" που ήταν παρόμοια με αυτή που παρουσίαζε για χρόνια στο Μακεδονία TV. Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την παρουσίαση του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης Survivor ενώ ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί που διήρκεσε 6 τηλεοπτικές σεζόν.

Από εκεί και πέρασε είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται στα ύψη...