Η ευχή που του έδωσε ο γιος του ιδιαιτέρως - Η συγκινητική αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πάρτι γενεθλίων του

Έχει μεγαλώσει ο μικρός Αναστάσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Κυριακής 17/12 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε τα γενέθλιά του μέσα από ένα μεγάλο και λαμπερό πάρτι, που διοργάνωσε ο παρουσιαστής για τους αγαπημένους του ανθρώπους (δείτε εδώ τις ευχές της συντρόφου του).

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο πάρτι βρέθηκε ο αδερφός του Γρηγόρη (δείτε εδώ τι είπε για εκείνον) και ο δεκάχρονος γιος του, Αναστάσης. Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε μάλιστα ο παρουσιαστής στο Mega Καλημέρα και προβλήθηκαν την Δευτέρα 18/12 αποκάλυψε ποια ήταν η ευχή που του έδωσε ο μοναχογιός του.

Η ευχή του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα γενέθλιά του

«Ευχή δε μου έδωσε. Μου έστειλε το πρωί ένα μήνυμα ''Σ'αγαπώ'' οπότε αυτό μου φτάνει''. Αν δεν προλάβω να του πω κάποια πράγματα, αφού είναι δέκα ετών ίσως να προλάβει να του τα πει η κασέτα αφού δεν θα είμαι εγώ εκεί. Είναι πολύ φυσιολογικό, πολύ ανθρώπινο και το σκέφτηκα γιατί δε μπορούσα να βρω άλλη λύση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όσα έχει πει ο Γρηγόρης στην κασέτα για τον γιο του

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών και το λέω για πρώτη φορά, κάθισα και έγραψα μια ταινία. Μίλησα μπροστά στην κάμερα με τον γιο μου, που είναι 10 χρονών και του είπα πράγματα. Χωρίς να είναι ο γιος μου. Έβαλα ένα φίλο μου cameraman, έστησε την κάμερα, του είπα να φύγει και μίλησα για 30 λεπτά περίπου στον γιο μου, κοιτώντας τον στην κάμερα. Αν προλάβω να του τα πω στα 20-25 του, δε θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του δώσουν την κασέτα για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει θα μείνει απλώς μια κασέτα», είπε ο Αρναούτογλου στην εκπομπή I love ΣουΚου.