«Είναι ο άνθρωπός μου...» - Συγκίνησε η Νάνσυ Αντωνίου με τα λόγια της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Είναι τρελά ερωτευμένη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με ένα λαμπερό πάρτυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, γιόρτασε την είσοδό στην 5η δεκαετία της ζωής του. Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το πάρον προκειμένου να του ευχηθούν, τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του. Μαζί φυσικά, στο πλευρό του, ήταν και η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου.

Το ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια μαζί, και μάλιστα έχουν αποστήσει και ένα παιδί, είναι πολύ συχνά εκδηλωτικοί και δεν σταματούν να δείχνουν δημόσια τον έρωτα τους με κοινές εμφανίσεις. Ο γνωστός παρουσιαστής πριν απο λίγο καιρό είχε κάνει και εκείνος με τη σειρά του έκπληξη στα γενέθλια της αγαπημένης του (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα).

Τα λόγια της συντρόφου του Γρηγόρη Αρανούτογλου

«Ο Γρηγόρης δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά θέλω να είναι ευτυχισμένος. Γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά όπως εκείνος έχει» ανέφρε η σύντροφος του παρουσιαστή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Αρναούτογλου για τον αδερφό του

Στο ξέφρενο πάρτυ, έδωσε το παρόν και ο αδερφός του Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με πολύ τρεφερά λόγια για τον παρουσιαστή.

«Ο αδερφός μου πιστεύω ότι είναι το χάπι της ευτυχίας. Να συνεχίσει μέχρι τα βαθιά γεράματα να δίνει χαρά και στους δικούς του, αλλά και στους ανθρώπους όλους.

Χωρίς αυτόν δεν θα ήταν τίποτα από όσα έχω καταφέρει σήμερα. Στάθηκε δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή σε δύσκολες καταστάσεις που του χρωστάω όλα, τα πάντα», είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.