«Όταν τον είδα, όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, είπα...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

Το είπε στον αέρα για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν τον είδα, όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού, είπα...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA σήμερα Τρίτη 19/12 σχολίασαν το ρομαντικό ταξίδι του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπου έμειναν σε πολυτελές σαλέ. Μια απορία λοιπόν του Δημήτρη Παπανώτα έφερε την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον άντρα της, Θέμη Σοφό

«Είδε ο άλλος την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει "αυτή θα την παντρευτώ"; Τι ήταν ένστικτο; Το κληρονομικό χάρισμα;», απόρησε ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντάει «Εμένα μου έχει τύχει; Εμένα μου έτυχε με τον άντρα μου. Κατάλαβε ότι με αυτό τον άνθρωπο θα πάει διαφορετικά».

Τότε το λόγο πήρε η Σταματίνα Τιμτσιλή, η οποία αποκάλυψε: «Όταν τον είδα, όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και είχαμε μια ωραία χημεία στο πως περνούσαμε, είπα "με αυτό τον άντρα θα μπορούσα να κάνω μια όμορφη σχέση"».

Μικρά και μεγάλα μυστικά για την ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

  1. Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και πήγε να κάνει εξέταση β΄ χοριακής σε γνωστό κέντρο, έδωσε το όνομα “Ματίνα Σοφού”, γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί η εγκυμοσύνη.
  2. Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό μιλούσαν 4 ώρες ασταμάτητα, συνειδητοποιώντας μετά ότι αυτό τον άντρα θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.
  3. Το 2011 δεν χόρεψε στον τελικό του σόου “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, με τις φήμες ότι ήταν έγκυος να δίνουν και να παίρνουν. Λίγο μετά απέβαλε, μετρώντας την πρώτη της ατυχία!
  4. Το 2019 έκανε επέμβαση για τη μυωπία στα μάτια της.
  5. Έχει δει ένα σημαδιακό όνειρο με τον μπαμπά της, να της λέει ότι “ξέρω ότι με αγαπάς”, που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατό του.
  6. Για να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά από μια παρεξήγηση, μεσολάβησε... το θείο στοιχείο, ο πατέρας Ευδόκιμος.
  7. Όταν ζούσε στα Άνω Πατήσια, ένιωσε ένα βράδυ ότι ένα αυτοκίνητο την παρακολουθούσε στη Λεωφόρο Βεΐκου. Αντί να πάει σπίτι της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.
  8. Ο πρώην υπουργός Υγείας της Κύπρου Γιώργος Παμπορίδης είναι κουμπάρος της, έχει βαφτίσει την πρωτότοκη κόρη της Νάγια.
  9. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Περισσό, όπου συνεχίζει να ασκεί τα εκλογικά της δικαιώματα για να επιστρέφει στη γειτονιά των παιδικών της χρόνων.
  10. Το χειρότερο πράγμα που έχει δει στο όνειρό της είναι ότι μια άγνωστη γυναίκα φλέρταρε τον Θέμη και εκείνη έβγαλε από μέσα της όλη της την κατινιά, με κλωτσιές και μουνιές!