Σε δωμάτιο σοφίτα με θέα το χιόνι - Το χουχουλιάρικο ξύλινο & πολυτελές σαλέ που έμειναν Κατσούλης & Ρουμελιώτη στα Τρίκαλα Κορινθίας

Όνειρο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισαν να φύγουν από τον θόρυβο της Αθήνας και να ξεσκάσουν σε έναν από τους πιο ωραίους χειμερινούς προορισμούς, τα Τρίκαλα Κορινθίας (δείτε εδώ τους 14 πιο hot που προτιμούν οι διάσημοι μαζί με τέλειες προτάσεις).

Ο επιχειρηματίας και εις διπλούν νικητής του Survivor δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την μικρή τους αυτή απόδραση, με την βόλτα τους στα χιόνια να συγκεντρώνει χιλιάδες like και σχόλια.

Δείτε επίσης: «Τότε είπα ότι θα την παντρευτώ...» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το "ζεστό" σαλέ που έμειναν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα Τρίκαλα Κορινθίας

Τις εντυπώσεις έκλεψε, όμως, και το υπέροχο σαλέ στο οποίο έμειναν. Είναι όλο ξύλινο και θυμίζει σοφίτα. Έχει και μπλακόνι με τραπεζάκι και καρέκλες όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάθονται για να απολαύσουν την υπέροχη θέα και το χιονισμένο τοπίο κάθε φορά.

Με ηλιοροφή και μαύρα δερμάτινα καθίσματα το καινούριο τους αμάξι

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μετά το Survivor All Star, η οποία περιλαμβάνει πολλές βόλτες, ταξίδια και ρομαντικές στιγμές. Μέσα από τα social media τους προβάλλουν συχνά στιγμιότυπα από τα παραπάνω, με τους χιλιάδες ακόλουθούς τους να τους παρακολουθούν με θαυμασμό και ενθουσιασμό.

Το Σάββατο 4/11, λοιπόν, η δεύτερη προχώρησε σε μία ανακοίνωση για μία μεγάλη αγορά που έκανε ο καλός της μέσα από το προφίλ της στο Instagram και αυτή δεν είναι άλλη πέρα από ένα σπορ αμάξι. Είναι σκούρο γκρι, με ηλιοροφή και δερμάτινα καθίσματα και στο πάτωμα αυτού βρίσκονταν πεταμένα 20ευρα από τους φίλους του.

Δείτε επίσης: «Έχουμε εκτεθεί» - Η αμήχανη απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τον γάμο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Δεν σας είπα! Ο Σάκης πήρε καινούριο αμάξι και κοιτάξτε τι γίνεται μέσα... Αγάπη μου, πλούσιους φίλους έχεις; Θες να μας τους γνωρίσεις;», ακούγεται να λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.