«Πραγματικά έδινε μάχη, δεν το έβαζε κάτω...» - "Λύγισε" η Σάσα Μπάστα για τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη

«Μιλήσαμε στη γιορτή του για χρόνια πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Το πρωί της Τρίτης 19/12, η Σάσα Μπάστα, μίλησε, συγκλονισμένη μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσου για το συνταρακτικό αυτό γεγονός. Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το Υουweekly, ανακοίνωσε τον θάνατο του (δείτε εδώ).

Σήμερα το πρωί, ακόμη μια πολύ στενή φίλη, η Γωγώ Γαρυφάλλου, ξέσπασε σε λυγμούς, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της στην εκπομπή Breakfast@star. «Είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά! Τρέμω! Είμαι στη δουλειά, δεν μπορώ να πιστέψω.... μίλησα με την Άννα, εγώ δεν είμαι φίλη είμαι οικογένεια. Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτο το πράγμα για τον Νίκο δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η Άννα του καρτούσε το χέρι του έλεγε "κούκλε μου"...» (δείτε εδώ τη συνέχεια)

Τα δάκρυα της Σάσας Μπάστα για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

«Μέρα σκέτο τι να πούμε; Είναι το καλύτερο παιδί. Το δικό μας το παιδί. Τα λόγια περισσεύουν εδώ πέρα. Πραγματικά συλλυπητήρια στη μητέρα και στην αδερφή του και στους οικείους του, που ήταν τόσοι άνθρωποι που αγαπούσαν τον Νίκο. Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια.» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση. Μόλις το έμαθα... Μιλήσαμε στη γιορτή του για χρόνια πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε» πρόσθεσε.

«Έμαθα μετά από κάποιες ημέρες ότι είχε μπει στην εντατική, αλλά θα μας ενημέρωναν αν καλυτέρευαν τα πράγματα. Ο Νίκος πραγματικά έδινε μάχη, δεν το έβαζε κάτω, ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο. Έτσι ήταν πάντα ο Νίκος με ό,τι και να του συνέβαινε. Απλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο όλο αυτό. Ήταν απλά πάρα πολύ επιθετικό. Δυστυχώς... Θα πάρω τηλέφωνο στην Άννα γιατί στη μάνα τώρα τι να πεις;» κατέληξε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε εδώ το βίντεο: