Σε μαγευτικό ορεινό χωριό με απαράμιλλη θέα - Αποκαλύφθηκαν τα χριστουγεννιάτικα πλάνα της Μελέτη με τον Μαροσούλη και την κόρη τους

Οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nonoram - Instagram
nonoram - Instagram

Με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών πολλοί είναι εκείνοι που προετοιμάζονται για τις ημέρες των γιορτών και τα ταξίδια, που θα κάνουν με τις οικογένειές τους και αγαπημένα τους πρόσωπα!

Η Ελεονώρα Μελέτη με τη σειρά της αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στα γνωστά Q&A - που κατά καιρούς κάνει - ποια είναι τα πλάνα της για τις γιορτινές ημέρες, που δε θα βγαίνει στον αέρα η τηλεοπτική της εκπομπή.

Μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα η οικογένεια αποφάσισε να αποδράσει από την Αθήνα για 4 ημέρες και συγκεκριμένα να επισκεφτούν το πανέμορφο, ορεινό Νυμφαίο στην όμορφη Φλώρινα.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι 11 κορυφαίοι προορισμοί της Ευρώπης για μαγικά Χριστούγεννα

Τα πλάνα Μελέτη και Μαροσούλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων

«Θα πάμε Φλώρινα και Νυμφαίο! Έχουμε 4 μερούλες μόνο και ψηφίσαμε Ελλάδα», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη - Μαροσούλης

Η αποκάλυψη της Μελέτη για τον γάμο της με τον Μαροσούλη

«Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού! Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά, αλλά μετά μάς είπε ο άνθρωπος "Τι έρχεστε; Άδικα έρχεστε". Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου το χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;», είπε πει η παρουσιάστρια στο Mega Καλημέρα.