«Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή εσείς;» - Χαλασμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Πουλόπουλο, Βαλλιανάτο και Καραγιάννη

Ένταση στο πλατό της εκπομπής!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή εσείς;» - Χαλασμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Πουλόπουλο, Βαλλιανάτο και Καραγιάννη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τρίτη 19/12, βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με τον οποίο η ομάδα συζήτησε για την ανακοίνωση του Άγιου Όρους κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Στην εν λόγω ανακοίνωση εξέφρασαν την αντίθεση τους για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αντίκεινται στην ευαγγελικήν διδασκαλίαν, αλλά και εις την μακραίωνην παράδοσιν του ευσεβούς έθνους και γένους ημών», γράφει μεταξύ άλλων για το ζήτημα αυτό.

Η ένταση στο πλατό του Super Κατερίνα με Πουλόπουλο, Βαλλιανάτο και Καραγιάννη

«Η ομοφυλοφιλία, οι λεσβίες, οι τρανς, δεν είναι άνθρωποι που κολλάνε από μία κακή συμπεριφορά ή κακές παρέες. Είναι αυτό που θα έλεγαν οι πατέρες του Αγίου Όρους “έτσι τους έκανε ο Θεός”. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι βλασφημούν όταν κατηγορούν τον Δημιουργό για μερικά πράγματα που έκανε στα πλάσματά του;» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Πολλές φορές γίνονται ομοφυλόφιλοι» δήλωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης σε άλλο σημείο κατά την διάρκεια της συζήτησης τους με τον Γιάννη Πουλόπουλο να εκρήγνυται και να λέει «Τι λες καλέ; Που ακούμε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση;».

«Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή εσείς; Πού σπουδάσατε Βιολογία για να ξέρετε αν γεννιούνται ή αν γίνονται;» του απάντησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει έρθει σε ένταση με τον Ανδρέα Καραγιάννη, και πριν από μερικές ημέρες επικράτησε πανικός στο πλατό της Super Κατερίνα (δείτε εδώ το περιστατικό).