«Είναι το Α και το Ω! Αν δεν ανάψουν τα αίματα από το φιλί μετά δεν...» - ''Καυτές'' αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Γιώργου Ασημακόπουλου

Η επιθυμία του να αποκτήσει μία κόρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι το Α και το Ω! Αν δεν ανάψουν τα αίματα από το φιλί μετά δεν...» - ''Καυτές'' αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Γιώργου Ασημακόπουλου

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 19/12 με τον πρώην παίκτη Survivor να κάνει ''καυτές'' αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Αυτή την περίοδο ο επιχειρηματίας είναι ελεύθερος και μάλιστα τόνισε, πως βγήκε από μία σχέση καθώς έζησε έντονη ζήλεια - στοιχείο το οποίο δεν αντέχει με τίποτα ο Γιώργος Ασημακόπουλος (δείτε εδώ με ποιο πρόσωπο έκανε σκαφάτες διακοπές το καλοκαίρι).

Στη συνέχεια, ο ίδιος μοιράστηκε δημόσια την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει δικό του παιδί - κατά προτίμηση ένα κοριτσάκι - μιας και έχει κλείσει τα 30 του χρόνια και νιώθει, ότι πρέπει να σοβαρευτεί.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Έχω μεγαλώσει σε μία δεμένη οικογένεια, άρα θα ήθελα αν με αξιώσει ο θεός να βρω το άλλο μου μισό και να κάνω και εγώ ένα παιδί. Θα ήθελα να κάνω κόρη θα ήμουν πολύ χαζομπαμπάς θεωρώ. Στα social media γίνεται χαμός από φλερτ, φοβάμαι πλέον να ανοίξω τα βίντεο. Δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω. Εμένα μου αρέσει το τετ α τετ και όχι πίσω από μια οθόνη. Άμα θέλω κάτι δε γίνεται να μην το καταφέρω. Ποτέ δεν έχω φάει χυλόπιτα. Το πιστεύετε; Τις σχέσεις, που είχα εγώ τις είχα τερματίσει και δεν το λέω εγωιστικά, θα υπάρξει και η στιγμή της χυλόπιτας.

Το σεξ σε μια σχέση είναι το Α και το Ω, αν δεν υπάρχει αυτό...Άλλοι ψάχνουν τα χρήματα και την οικονομική άνεση. Λέω ζήστε έστω το σεξ. Αν δεν υπάρχει εκεί χημεία, έρωτας, πάθος, τι να το κάνεις; Αν δεν ανάψουν τα αίματα από το φιλί μετά δεν... Έχω χωρίσει επειδή δεν υπήρχε χημεία στο σεξ. Τι να το κάνω; Είμαι πολύ νέος, θέλω να το χαρώ!

Είχα μία σχέση που την τερμάτισα λόγω ζήλειας. Μου έλεγε τι θα ανεβάσω στα social media ή με ποιον θα κάνω παρέα. Άρα ήταν ένα κομμάτι που με κούρασε. Αυτήν την περίοδο παιδιά είμαι μόνος πραγματικά και αν έρθει θα πω ναι. Έχω φτάσει 30 - 31 πρέπει να το πάω και πιο σοβαρά», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η στιγμή που ξεγυμνώθηκε στα στενά της Μυκόνου

Η Μύκονος είναι ένας πολυσύχναστος προορισμός, ιδιαίτερα για τα "μεγάλα" ονόματα της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz. Μέσα στον Ιούλιο ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Στάθη Σχίζα βρέθηκαν στο νησί των ανέμων.

Οι δύο τους απήλαυσαν στιγμές στις παραλίες του νησιού και τη νυχτερινή ζωή, όμως υπήρχαν και τα απρόοπτα. Την Παρασκευή 28/7 συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατέληξε να ξεγυμνώνεται στα στενά, όσο ο κόσμος περνούσε από δίπλα, καθώς ένιωσε τσιμπήματα στο σώμα του και ως survivor αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αφού, λοιπόν, κατέβασε το παντελόνι του και έμεινε με το μποξεράκι, εντόπισε ένα τσιμπούρι γατζωμένο στο πατζάκι του. Ο φίλος του, Στάθης, που βρισκόταν δίπλα του βιντεοσκόπησε το σκηνικό, μιας που το βρήκε ξεκαρδιστικό και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.