Χείμαρρος η 18χρονη κόρη του Αία Μανθόπουλου κατά της Σταμοπούλου - «Αρνείται να μας δώσει την συσκευή του! Αντί να επικεντρωθούμε με τον αδερφό μου στο πένθος...»

«Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος η 18χρονη κόρη του Αία Μανθόπουλου κατά της Σταμοπούλου - «Αρνείται να μας δώσει την συσκευή του! Αντί να επικεντρωθούμε με τον αδερφό μου στο πένθος...»

Ενοχλημένη είναι η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα (που ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας της), όπως η ίδια αποκάλυψε με αναρτήσεις στα social media. Αφορμή έχει σταθεί η στάση της τελευταίας συντρόφου του πατέρα της. Η Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ του ηθοποιού στο facebook και ανεβάζει διάφορα βίντεο που είχε αποθηκευμένα στο τηλέφωνο του.

Στο τελευταίο που δημοσίευσε η κα Ελισάβετ, ο ηθοποιός φαίνεται να παίζει κιθάρα στην μητέρα του η οποία επίσης έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες.

Η 18χρονη Λήδα λοιπόν, σε σχόλια που πλέον έχουν διαγραφεί, ανέφερε πως είναι άσχημο για την ίδια και τον αδερφό της που πενθούν να βλέπουν να δημοσιεύονται βίντεο του στο προφίλ του, ενώ έχει φύγει από τη ζωή.

Το ξέσπασμα της 18χρονης κόρης του Αία Μανθόπουλου

«Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις τον πατέρα σου να ανεβάζει τέτοια πράγματα στο facebook ενώ έχει φύγει δυο μήνες. Απαράδεκτο και τεράστια αγένεια προς την οικογένειά του που έχουν μείνει πίσω. Είναι προσωπικά του δεδομένα η συσκευή από την οποία ανέβηκε το βίντεο Σας παρακαλώ πατήστε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα αυτό», έγραψε σε ανάρτηση της η Λήδα Μανθοπούλου.

«Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή και όταν τους χάσουμε αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Εύχομαι η ενδοσκόπηση να χαρίσει στην κόρη του Αίαντα ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της», της απάντησε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Η Λήδα λοιπόν, απάντησε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, ξεσπώντας κατά της τελευταία του συντρόφου:

«Ξέρουμε ότι η κυρία Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ καθώς έχει την συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στο facebook. Εγώ και η οικογένεια μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτή την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αντί να επικεντρωθούμε εγώ και ο αδερφός μου, ο Χρήστος, σε αυτό το πένθος και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του.

Είναι απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί αλλά υπάρχουν παιδιά στη μέση που ξέρουμε τι γίνεται και ξέρουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει. Ο καθένας μπορεί να έχει δικαίωμα να ανεβάζει ποστ και να εκφράζεται στον δικό του λογαριασμό όχι στον λογαριασμό ενός συγχωρεμένους ανθρώπου όμως. Είναι ηθικά λάθος. Θέλω να σας αναφέρω ότι εγώ και ο αδερφός μου παραμένουμε μπλοκαρισμένοι. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους».