«Είναι οδυνηρό το ότι έφυγε τόσο νέος...» - Συγκλονισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Όλα όσα δήλωσε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τις δικές του δηλώσεις για τον χαμό του Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τρίτης 19/12, στην εκοπμπή Super Κατερίνα. Ο ηθοποιός συγκλονισμένος, αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια στον τραγουδιστή, τον οποίο τύχαινε να γνωρίζει από μικρό παιδί όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης άφησε την την τελευταία του πνοή στο Λάϊκο Νοσοκομείο, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να μένει "παγωμένος" αφού αρκετοί είναι οι επώνυμοι που γνώριζαν προσωπικά τον τραγουδιστή και δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη (δείτε εδώ τις σπαρακτικές δηλώσεις της Σάσας Μπάστα).

Ωστόσο λίγες μέρες πριν πεθάνει, είχε μιλήσει στην εκπομπή Το Πρωινό για τη μάχη του με τον καρκίνο και την πορεία της υγεία του. «Έκλεισα το εξάμηνο του κύκλου που έκανα θεραπεία και πρέπει να κάνουμε καινούργιο τώρα γιατί ο οργανισμός συνηθίζει τη χημειοθεραπεία και τώρα πρέπει να την αλλάξουμε. Έχω έρθει να κάνω τις εξετάσεις μου, είμαι λίγο ταλαιπωρημένος. Είμαι λίγο κάπως. Αύριο ξεκινάω τη θεραπεία μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μπήκα στο νοσοκομείο, ήμουν ταλαιπωρημένος για τρεις τέσσερις ημέρες...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Όλη την οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη τη γνώριζα για πάρα πολλά χρόνια. Τον Νίκο τον ήξερα από πολύ μικρό παιδάκι και λοιπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Τον Νίκο τον αγαπούσα ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί με πάρα πολλά όνειρα και είναι οδυνηρό το ότι έφυγε τόσο νέος. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα...» ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: