«Βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, δεν αντέχω άλλο να...» Ξέσπα η Ελεονώρα Μελέτη για τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Για εμάς τους επαγγελματίες δεν είναι μια εναλλακτική όταν δεν έχω θέατρο ή σίριαλ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, δεν αντέχω άλλο να...»  Ξέσπα η Ελεονώρα Μελέτη για τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μια μεγάλη συζήτηση έχει "ανοίξει" το τελευταίο διάστημα, τόσο για τον αν οι ηθοποιοί μπορούν να γίνονται και παρουσιουαστές αλλά και για τα νούμερα της τηλεθέασης των εκπομπών την φετινή σεζόν. Με αφρομή τις δηλώσεις, που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το συγκεκριμένο θέμα, η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από το Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 19/12, εξέφρασε τη δική της άποψη για όλους όσοι δεν ενδιαφέρονται για τα νούμερα που κάνουν οι εκπομπές τους.

«Τα νούμερα της τηλεθέασης δεν με αφορούν ποτέ. Μόλις ακούω ότι μιλάνε για νούμερα φεύγω, δεν θέλω να ακούω...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Η δήλωση αυτή, λοιπόν, προκάλεσε γενικότερες αντιδράσεις. Το πρωό της Δευτέρας 18/12, με αφορμή τη συνέντευξη αυτή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Φαίη Σκορδά είχαν μια έντονη διαφωνία με την παρουσιάστρια να φαίνεται ακετά ενοχλημένη (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη

«Εγώ θα σηκώσω το χέρι, θα πάρω το λόγο και θα γίνω νούμερο για το νούμερο, αλλά… Επειδή πραγματικά μου δίνει αφορμή όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεσπάσει γύρω από τα νούμερα… Επειδή υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που κάνουν τηλεόραση και βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο να το ακούω αυτό» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Σαν επαγγελματίας της τηλεόρασης, που αυτή τη στιγμή σχολιαζόμαστε, κρινόμαστε κάθε μέρα, παίρνουμε τον έλεγχο και συζητιέται το εάν θα είναι η εκπομπή ή ο οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε κανάλι του χρόνου, εξαιτίας των νούμερων...»

«Για εμάς τους επαγγελματίες του είδους, που βιοποριζόμαστε από την τηλεόραση, που για εμάς δεν είναι μια εναλλακτική όταν δεν έχω θέατρο ή όταν δεν έχω σίριαλ. Μου φαίνεται φοβερά προκλητικό να ακούω απο ανθρώπους που φιλοξενούνται στην τηλεόραση γιατί δεν είναι επαγγελματίες του είδους, γιατί το επαγγελμά τους είναι άλλο, ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, την ώρα που η καριέρα των υπολοίπων κρίνεται από τα νούμερα»

Δείτε εδώ το βίντεο: